Tiny houses zijn weer helemaal in en nu dus ook in de Sims 4! Deze woningen zijn in de Sims 4 meer dan een trend, het is echt een levensstijl. Je sim woont er minder duur, het is ecologisch en stukken gezelliger! Je kunt jezelf uit dagen om een huisje van 100 tegels te bouwen om verschillende speciale bonussen te ontvangen. Denk je dat je nog kleiner kan bouwen? Probeer dan eens de challenge van 64 of 34 tegels.

De voordelen

Naast de betere rekeningen zijn kleinere ruimtes ideaal om relaties op te bloeien en heb je voldoende ruimte over voor een tuin! Bij het stuff pack krijg je niet alleen de mogelijkheid om zo’n klein huisje te bouwen, maar krijg je ook verschillende meubels om zo je huisje te decoreren.

Met het opklapbed heb ik echt een haat-liefde relatie. Het is natuurlijk een heel handig ding om uit en in te klappen, maar deze multifunctionele ruimte-bespaarder heeft soms de neiging om automatisch weer in te klappen, terwijl je sim er nog in ligt te slapen. Niet zo handig dus..

Nog meer meubels

Ook heeft je sim nog ruimte voor andere meubels, zoals de handig boekenplank/stereo/tv-combo-meubel en de verschillende handige kleine kasten en lampen.

Om het nog leuker te maken heeft deze stuff pack ook nog verschillende nieuwe kleding, zoals heerlijke warme truien en andere accessoires voor het koude en rillerige weer.

Het was eerst wel even lastig om uit te zoeken hoe dit nieuwe pakket nou precies werkte, want je krijgt er helaas geen handleiding bij. Het duurde dan ook even voordat ik doorhad hoe je precies zo’n tiny house moest maken. Uiteindelijk moest je een simpele instelling van je stuk land aanpassen om zo een tiny house te kunnen maken

De meubels zijn ook echt perfect om te gebruiken. Ze passen allemaal vrij goed bij elkaar en als je van een minimalistisch design houdt, dan zijn deze meubels echt perfect. Vooral de multifunctionele objecten zijn erg fijn, omdat je zo meer meubels kan plaatsen zonder al te veel ruimte in te nemen. Zo is de alles in één boekenplank/stereo/tv-combo meubel erg handig.

Veel bouwen

Als je erg van bouwen houdt, dan is dit pakket zeker wat voor jou. Om echt een klein huis te bouwen, moet je wel veel tijd besteden om alles zo essentieel mogelijk in te delen. Zo was ik ruim 3 uur bezig om mijn huisje te bouwen en ben ik eigenlijk nog steeds niet klaar. Houd je dus niet zo van bouwen? Dan is het misschien handig om naar een ander pakket te kijken.

22 januari 2020 bracht EA de Sims 4 Klein Wonen uit op de PC en MAC en op 4 februari 2020 komt deze uitbreiding ook naar Playstation 4 en Xbox One.

Meer informatie vind je hier.

Over de auteur

Celine Klooster is blogger en schrijver en je kan haar vinden op The Blog Boss en The Beautyboulevard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.