home1Er was eens….
Een ondernemend klein jongetje.
Die al spelend in de kelder van zijn huis,
zijn eigen, kleine wereldje creëerde.
Door een kleed over een tafel te leggen,
en vervolgens onder de tafel te gaan spelen.

Waarschijnlijk wist dat jongetje toen nog niet dat hij later als hij groot was, product manager bij Stokke® zou worden. En dat deze manier van het creëren van zijn wereld, het uitgangspunt zou zijn van de Stokke® Home™ collectie.
Dit is in het kort het verhaal dat de product manager van Stokke® mij vertelde over het ontstaan van de Stokke® Home™ collectie.
Een collectie waar ik maar 1 woord voor heb: WAUW!

Stokke® Home™- Voor kleintjes met grote mogelijkheden.
Grote mogelijkheden zijn er zeker met dit modulaire systeem dat ontworpen is om met je kindje mee te groeien. Van het wiegje, tot een bureau. Het is aan te passen aan de behoefte van jou en je kindje.

Het mooie van deze collectie vind ik, naast het idee erachter en het kleurgebruik, dat het niet uitmaakt hoe groot de babykamer is. De onderdelen zijn namelijk los en samen te gebruiken. Denk aan een wiegje en commode dat past boven het ledikant. Simpelweg door het er aanvast te maken. Het kastje kan dan tegen het voeteneind van het ledikant en voila een volwaardige babykamer op 2 vierkante meter.

Waar uit bestaat de collectie:
De Stokke® Home™ Collectie bestaat uit een 4 tal onderdelen.
* Het ledikant
* De wieg
* De kast
* Commodeblad

home2Ledikant
Het ledikant is het hart van de collectie. Het is zo gemaakt dat hij in hoogte te verstellen is en daardoor dus ook veilig als je kleine gaat staan. Tevens is het mogelijk het voorste spijlen rek eruit te halen, waardoor er een peuterbed ontstaat. Het peuter gedeelte kan een gewicht tot 200 kilo dragen, mede hierdoor kun je dus ook als ouders zijn deel uitmaken van de wereld van je kindje, door samen in zijn wereldje te stappen. Het ledikant is afgewerkt met een doek in de vorm van een huisje, welke je op 2 manier kan bevestigen zodat ze passen en veilig zijn, bij de leeftijd van je kindje.

Wieg
Hoe fijn is het voor een baby als het wiegje met hem mee deint. Van voor naar achter, als een natuurlijke rustgevende beweging. Deze mogelijkheid heeft het wiegje uit de Stokke Home Collectie.
Het is gemaakt van een zachte, licht transparante stof (wasbaar).
Mooie van het wiegje vind ik dat het wat lager is. Als trotse mama in je kraambed kan je makkelijk in de wieg kijken hoe je wondertje ligt te slapen. Daarnaast is de stof licht transparant. Hierdoor kun je als het ware door de wieg heen kijken. Je ziet dus ten alle tijden je kindje liggen en je kindje kan zijn omgeving waarnemen.
De wieg is licht en bestaat slechts uit 2 onderdelen: wieg en onderstel, waardoor je hem ook makkelijk in een andere ruimte kan plaatsen.

Het onderstel van de wieg is tevens de basis voor het bureau. Je bevestig hier simpelweg het commodeblad op, door deze onderste boven op het onderstel te leggen.
Ook is dit onderstel te gebruiken als commode, handig voor de niet zo lange dames onder ons! Je doet dit door het blad van de commode erop te bevestigen. Ook dit is zo gedaan.

Kast
De ladekast, met het commodeblad heeft de perfecte hoogte om je kindje te verschonen. De laden zijn voorzien van een soft close systeem. Onder de kast is een open ruimte, deze zorgt ervoor dat je dichterbij je kindje kan staan.

Commodebladhome3
Te gebruiken op de kast of het ledikant als commode, maar ook omgedraaid als bureau op het onderstel van het wiegjes. Als commode heeft het beschermende zijkanten, waardoor het een veilige en comfortabele plek is om je kindje te verschonen. De bijgeleverde opbergbak zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt.

De collectie is te verkrijgen in de kleuren Warm Hazy Grey en White. Tevens zijn er bijpassende accessoires beschikbaar om het geheel naar je eigen smaak af te stylen. Hierbij kun je denken aan: een volledig assortiment textiel dat is ontworpen om rust te creëren in baby/kinderkamer.

Ik ben verliefd!
Simpelweg door zijn eenvoud en multifunctionaliteit.

Stokke® Home™collectie is vanaf mei 2015 te verkrijgen bij geselecteerde Stokke®  dealers.
Ben jij ook op de Negenmaandenbeurs geweest en heb je deze Stokke® Home™ Collectie zien staan?
Laat ons weten wat je ervan vond!
home4

/Madelon

(Visited 580 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.