Mankind meets man’s best friend. Vanaf 24 augustus a.s. brengt Universal Pictures Netherlands de film ALPHA uit in de bioscopen, een episch overlevingsverhaal dat zich 20.000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste ijstijd.

Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt een jongeman gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis. Aanvankelijk met tegenzin ontfermt hij zich over een wolf die zijn roedel is kwijtgeraakt. De twee leren al snel op elkaar te vertrouwen en worden zowaar vrienden. Samen doorstaan ze talloze gevaren in hun missie de weg naar huis terug te vinden voordat de dodelijke winter aanbreekt.

Met o.a. Kodi Smit-McPhee (The Road, ParaNorman, X-Men: Apocalypse) en Jóhannes Haukur Johannesson (Noah, Game of Thrones). Geregisseerd door Albert Hughes (The Book of Eli).

WINNEN!
Wij mogen 2×2 vrijkaartjes weggeven! Met wie wil jij graag naar deze film? Laat je reactie hieronder achter voorzien van je naam en een geldig mailadres! Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben een mailtje van ons gehad. 

82 gedachten over “ALPHA: 24 augustus in voorpremière! (12+)

 1. Graag zou ik deze kaartjes willen winnen voor mijn man en een vriend van hem die onze super heeft geholpen met wat kleine klusjes.

 2. Een schitterende film om met mijn puberzoon Bo heen te gaan! De trailer spreekt mij enorm aan en het lijkt mij een prachtig en indrukwekkend verhaal. Even moeder en zoon tijd samen.

 3. Ik zou graag met mijn dochter Kimi gaan, deze film doet me denken aan mijn jeugd met films als White Fang.
  Het lijkt me super om dat met haar te herbeleven.

 4. Deze film lijkt mij echt helemaal te gek! Deze móet ik zien! Mijn moeder lijkt het ook super, dus mega graag bezoek ik samen met mijn lieve moeder Jolanda Jansen deze gave film.

 5. Lijkt me een fantastische film om met onze zoon naar toe te gaan. Hij wil graag eens naar de bioscoop. Ik maak dus graag kans.

 6. Lijkt mij een leuke film.
  Graag zou ik er met mijn man naar toe gaan.
  Een gezellig avondje uit, met vooraf een etentje .
  Graag doe ik mee en volg op Bloglovin.

 7. Ik maak graag kans, want ik kan beamen dat de relatie tussen een hond en mens bijzonder is. Het lijkt me heel mooi om te zien hoe de vriendschap met wolf Alpha ontstaat.

 8. Lijkt me gaaf om hier met mijn zoon heen te gaan. Die is oud genoeg om er naar toe te mogen en hij is erg gefascineerd door dit onderwerp

 9. Erg leuk om samen met mijn man naar toe te gaan. Sinds we kinderen hebben gaan we nooit meer naar de bioscoop dus dit zou weer eens een leuk uitje zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.