annie1De vrolijke familiefilm ANNIE zal 17 december a.s. worden uitgebracht in de originele én Nederlands gesproken versie. De Nederlandse stemacteurs die de stemmen inspreken en de liedjes inzingen zijn nu bekend. Aliyah Kolf zal te horen zijn als Annie, het stoere pleegmeisje die het leven van Mr. Stacks, ingesproken door Alain Clark, op z’n kop zet. Katja Römer-Schuurman spreekt de stem in van Miss Hannigan, de pleegmoeder van een groepje jonge meiden, onder wie Annie. Do en René van Kooten zullen te horen zijn als Grace en Guy, de assistenten van Mr. Stacks.

In de originele versie worden de rollen vertolkt door:
Quvenzhané Wallis (Annie)
Jamie Foxx (Mr. Stacks)www.anniedefilm.nl
Cameron Diaz (Miss Hannigan)
Rose Byrne (Grace)
Bobby Cannavale (Guy)

annie2In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker ANNIE speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) – op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) – Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York. Hij ziet zichzelf als Annie’s reddende engel. Of is het tegenovergestelde het geval en redt Annie de serieuze politicus met haar ontwapenende karakter en positieve kijk op het leven?

Geregisseerd door Will Gluck en geproduceerd door James Lassiter, Will Smith, Jada Pinkett Smith, Shawn ‘Jay Z’ Carter, Laurence ‘Jay’ Brown, en Tyran ‘Ty Ty’ Smith. Het scenario is geschreven door Will Gluck en Aline Brosh McKenna, gebaseerd op de musical ‘Annie,’ het boek van Thomas Meehan, muziek van Charles Strouse, tekst van Martin Charnin, ‘Little Orphan Annie’, © en ®Tribune Media Services, Inc.

ANNIE draait vanaf 17 december a.s. in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie.
www.facebook.com/AnnieFilmNL
www.anniedefilm.nl

fleeceWINNEN!
Wij mogen 3 prijspakketten weggeven! Hierin zitten 4 bioscoopkaartjes en een fleecedeken!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor-en achternaam en laat meteen weten welke 3 mensen jij meeneemt als je wint!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

Een gedachte over “ANNIE; vanaf 17 december a.s. in de bioscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.