panda1Het is wellicht een open deur, maar de wasbare luiers van tegenwoordig zijn gewoon hip. En dát niet alleen, want ze zijn ook goed voor de babybillen, beter voor het milieu, goedkoper dan wegwerpluiers en zorgen voor een spoedige zindelijkheid. Er zijn dus vele voordelen! De wasbare luiers van PandaBaby zijn onlangs nog meer verbeterd en voorzien van vrolijke nieuwe printjes.

De webshop eigenares Sjanneke vertelt op de website www.pandababy.nl eerlijk over haar niet rooskleurige herinnering aan de luier-emmer uit haar jeugd. Na de geboorte van dochter Suzy was zij niet direct van plan om wasbare luiers te gaan gebruiken, tot zij hier meer over las. “De wereld van de wasbare luiers bleek een stuk groter en hipper dan ik vooraf had kunnen bedenken!”, legt zij uit. Inmiddels heeft Sjanneke een goedlopende webshop met een groot assortiment wasbare luiers. Daarnaast lanceerde zij onlangs de website www.luiergroothandel.nl waar er mogelijkheden zijn voor winkeliers en kinderdagverblijven om de wasbare luiers en zwemluiers van PandaBaby voordelig in te kopen.

Nieuwe designs
Vanaf eind augustus 2014 heeft PandaBaby een nieuwe collectie wasbare luiers. Met nieuwe designs zoals een dierentuin print met o.a. olifanten, leeuwen en zebra’s of een blauwe wasbare luier met pinguïns, ijsberen en vissen, met de naam Superkoel. In één oogopslag is duidelijk dat deze luiers, met een handige drukker- of klittenbandsluiting, er vrolijk uitzien.

Nóg beterpanda2
Een bijkomend voordeel van de nieuwe collectie is dat de wasbare luiers ook nog eens op veel punten zijn verbeterd. Sjanneke: “We zijn erin geslaagd een volledig eigen productielijn op te starten in Europa. Hierdoor hebben we meer controle over de productieomstandigheden en hoeven de luiers stukken minder ver te reizen om in Nederland te komen. De kwaliteit is verbeterd: we werken alleen nog maar met hoogwaardige gecertificeerde materialen. Deze zorgen voor nog duurzamere luiers. De binnenvoering van de nieuwe luiers is zachter en heeft een betere membraanwerking dat het vocht snel doorlaat en de billetjes droog houdt.” De luiers zijn nu dus nóg beter, ook dankzij de nieuwe kwaliteit boosters, verbeterde pocket opening en het speciale anti-lekrandje bij de buik.

Groener
PandaBaby heeft niet alleen hard gewerkt aan verbeterpunten voor de wasbare luier en een hip design, ook denkt het merk ‘groener’. De webshop draagt niet voor niets het logo ‘Super Green Webshop’. De bestellingen worden dus niet langer in plastic verpakt, maar in gerecycled papier en karton. Daar wordt iedereen toch blijer van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.