Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. Beauty and the Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

De talentvolle artiesten Ariana Grande en John Legend zingen het duet “Beauty and the Beast” als titelsong voor de aankomende live-action versie van Disney’s “Beauty and the Beast”. De film zal op 29 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

WINNEN!
Wij mogen 1 persoon blij maken met 2 vrijkaartjes voor de film én een sieradendoos! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze winactie is inmiddels afgelopen!

 

109 thoughts on “Beauty and the Beast: 29 maart in de bioscoop

 1. Deze film lijkt me zo mooi! Heb de trailers al meerdere keren voorbij zien komen, en wil dan alleen nog maar meer naar die film! Duimen dus maar voor kaartjes.

 2. Mijn dochtertje zal het geweldig vinden als we samen naar deze film mogen gaan, en een sieradendoos, die kan ze wel vullen met de kettinkjes en armbandje die ze van haar grote nichtjes heeft gekregen.

 3. Wat zou het geweldig zijn voor een moeder dochter dag voor een van mijn dochters (of ik koop er gewoon een extra kaartje erbij)!

 4. Geweldig Kiddowz!! Ik zou er dolgraag met mijn buitenlandse gastdochter van 14 jaar heen gaan 😉
  Heerlijk even zorgeloos genieten van een mooie film en een mooie sieradendoos als aandenken doet aan deze happening voor haar er nog eens een EXTRA schepje boven op … ik zeg: TOP!! #Duimen #Winnen #Genieten
  ☻/ * \●/
  /▌ ❉ ▌
  / \ /|

 5. Beauty and the beast, dit was altijd mijn favoriete disney film als kind zijnde. Het lijkt me leuk om deze vernieuwde film te zien in de bioscoop!

 6. Een prachtig sprookje!!! Zou er heel graag heengaan met mijn dochter. Zij vind Belle ook geweldig, net als ik 😀

 7. Ik loot heel graag mee! Wij zijn met heel ons gezin groot Disney fan en Beauty and the Beast is toch echt wel één van de mooiste sprookjes <3 <3 <3 !! Ik ga heel hard duimen 😉

 8. Ik kan niet wachten op deze film. De tekenfilm was altijd al zo leuk en met alle special effects van tegenwoordig moet dit echt een topfilm worden.

 9. Dit zou een leuke verrassing zijn voor mijn vriendin. Zij is gek op Disney films en vooral op Belle en het beest. Ons kleintje is nu ook met het ‘virus’ besmet geraakt haha.

 10. Ik zou heel graag met onze oudste dochter naar deze film gaan. Gezellig bijkletsen en deze mooie film gaan kijken. Erg leuk.

 11. Oohh ik doe ook heel graag mee aan deze actie!
  Wat heb ik de film Belle en het Beest toch vaak gezien als klein meisje, kon niet vaak genoeg opstaan.
  Nu heb ik zelf een klein meisje en wat zou ik het geweldig vinden om samen met haar deze film te mogen bewonderen.
  Ik heb haar al veel verteld en we hebben de film al meerdere malen gezien, geweldig dat er nu nog een exemplaar komt!

  Duimen maar 🙂

 12. Ik zou hier zo ontzettend graag naar toe willen! Disney maakt altijd zulke geweldige films. Heel erg graag met mijn dochter Nathalie!

 13. Dat wordt kaartjes bijkopen, want mijn drie kinderen zouden alledrie heel graag willen! En met de sieradendoos maak ik mijn dochters superblij.

 14. Ik wil hier heel graag naar toe. In de jaren 80 keek ik als kind naar de serie. Was af en toe een beetje te spannend, maar ik vond het geweldig.

 15. Wat een jeugdsentiment. Ik zou samen met mijn vader naar deze film gaan, omdat hij deze vroeger op videoband voor me afspeelde als ik verdrietig was. De videoband hebben we letterlijk kapot gespeeld ? ik zou het leuk vinden samen met hem herinneringen op te halen bij deze prachtfilm.

 16. Alvast een Nederlands liedje om in de stemming te komen voor deze film!

  Altijd zo gegaan
  Altijd zijn er twee
  Mijlen van elkaar
  een maakt een gebaar
  Buigt een beetje mee

  Allebei verward
  Angstig en bedeesd
  De weg een beetje kwijt
  niet op voorbereid;
  Meisje en het Beest.

  Eeuwenoud verhaal
  Steeds opnieuw bedacht
  Jong en jaren oud
  Vreemd en toch vertouwd;
  Net als dag en nacht

  Liedje van altijd
  Bitterzoet als wijn
  Dat je iets niet wist,
  of je had vergist;
  Eeuwenoud refrein

  Altijd zo gegaan
  Altijd zo geweest
  Groen nog als het gras
  Breekbaar nog als glas;
  Meisje en het Beest

  Altijd zo gegaan
  Altijd zo geweest;
  Meisje en het Beest

 17. Ik wil heel erg graag naar deze film want in hoeveel versies ik hem al gezien hebt het maakt niet uit want het is en blijft een zeer mooi verhaal.

 18. De originele Belle en het Beest film van Disney was voor mij de allereerste film die ik in een bioscoop keek, in de kerstvakantie mét mijn ouders. De film heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat het tot op de dag van vandaag één van mijn lievelingsfilms is! Ik kan de film van voor tot achter helemaal meepraten en zingen en ook de kerstfilm van Belle en het beest vind ik geweldig!
  En dan nu is de tekenfilm verfilmd in het ‘echt’… Ik vind het spannend en geweldig tegelijk! Kunnen ze de oude film evenaren? Ik zou heel graag de filmkaartjes winnen, maar eerlijk is eerlijk, ik ga toch wel naar de film… 😀 Maar dit sieradendoosje!!! Ik doe heeeeeeel graag mee omdat het mij geweldig lijkt om dit sieradendoosje aan onze dochter te mogen geven, hoe bijzonder zou het zijn dat Belle en het Beest een soort traditie blijft in onze familie! Ik zou het in ieder geval geweldig vinden! <3

  Ik ga hard duimen!

  Fijne week!!!

 19. Mijn favoriete sprookje van Disney…! De trailer was zo indrukwekkend dat ik ‘m sowieso zeker ga zien maar kaartjes winnen is natuurlijk nog leuker

 20. ziet er erg leuk uit , net als de vroegere film/serie.. dus ideaal voor mij en mijn dochter om hier naar toe te gaan ..beiden genieten!!

 21. Wat leukkk!!! Zou zo graag naar deze film willen met mijn kleine nichtje. Als kind was ik gek op deze film. Het zou super zijn om dat nu opnieuw met haar te beleven. Kies mij alsjeblieeeeeft!! 😀

 22. Klein kansje gezien de vele reacties 😉 Maar voor mijn dochter ga ik het toch proberen want wat wil ze deze film graaaaaaaag zien!!

 23. Mijn moeder had nog oude videobanden met de serie beauty and the Beast. Spannend zeg, Wij wilen dus wel heel graag de film zien ( in een modern jasje samen met mijn broertje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.