De paardenmeiden Bibi en Tina zijn  terug met een super spannend nieuw avontuur!

Bibi en Tina gaan samen met een groep studenten en hun lievelingspaarden op zomerkamp. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen … De film wordt uitgebracht door Just4kids.

De Nederlandse stemmen worden verzorgd door de succesvolle meidengroep Sarah & Julia, bekend van het Junior Songfestival.

WINNEN!
Wij mogen 3 mensen blij maken met deel 1 en 2 van Bibi & Tina. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen.

27 gedachten over “Bibi & Tina 3: Jongens tegen de meiden

  1. wat leuk zeg woehaaa dat leeft hier wel daar springen ze een gat voor in de lucht je zou het maar winnen

  2. Mijn meisje is een echte paarden fan. Die maak ik heel erg blij met BIBI EN TINA, ik loot graag mee voor deze leuke prijs

  3. Ik doe graag mee voor mijn twee lieve nichtjes Sanne (10) en Eva (6) zijn beide gek op paarden en vinden bibi en tina geweldig. Het zou leuk zijn om een tante avond te houden en dan lekker op de bank deze films kijken

  4. Mijn oudste kleindochter zou hier heel erg blij mee zijn.
    Voor haar doe ik graag mee.
    Nu alleen nog een beetje geluk…………en dan….. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.