Sinds 14 maart is het betoverende wintersprookje Sepp de Wolvenvriend op DVD & VOD verkrijgbaar. De film, van Oscar-winnend regisseur Xavier Koller, is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi: Schellen Ursli. De DVD wordt uitgebracht door Just4Kids.

Sepp is een vrolijke jongen die een geitje heeft met de naam Kleintje. Dit geitje is tevens zijn beste vriendin en hij heeft haar ook trucjes geleerd. Ook sluit Sepp vriendschap met een Wolf. Sepp zijn vader krijgt een ongeluk als hij onderweg is naar het dorp om kazen te verkopen. Alle (zelfgemaakte) kazen vallen daardoor in de rivier. De kazen komen terecht bij een man, die toevallig aan het vissen is met zijn zoontje. Deze man verkoopt uiteindelijk de kazen van Sepp zijn vader, alsof hij ze zelf gemaakt heeft. Doordat de kazen verdwenen zijn hebben Sepp zijn ouders geen geld meer om eten te kopen. Ook worden ze onder druk gezet om Kleintje te verkopen. Sepp wil graag alles oplossen en gaat daarmee hard aan de slag. Hierbij krijgt hij hulp van zijn wolvenvriend.

Een prachtig verhaal in de bergen

Dante heeft met veel plezier naar deze film gekeken, bovenstaande recensie is dan ook van hem. In deze film komt naar voren hoe belangrijk vriendschap is! De DVD is al meerdere keren aangezet hier thuis…en dat is natuurlijk super positief!

Speelduur: 104 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 Kijkwijzer: AL CAP € 10,99 VERPAKKING 1 DVD Amaray slipcase

[bol_product_links block_id=”bol_58fa37dc991dd_selected-products” products=”9200000073695540″ name=”sepp” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

WINNEN!
Wij mogen 3 keer deze leuke DVD weggeven. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

24 thoughts on “Sepp de Wolvenvriend

 1. Volgens mij is dit een leuke dvd voor de grote kids van 18+ en voor de basisschool kids. Dat wordt een gezllige familiefilm avond of middag

 2. Geweldig echt super leuk, wij willen deze mooie film van Sepp de Wolvenvriend maar wat graag zien hier met zijn allen.
  Een leuke film waar wij heerlijk samen van kunnen genieten!!

 3. Dit lijkt mij zo’n leuke film voor mijn nichtjes Sylvana en Melanie. De meiden verdienen dan ook wel eens een keertje wat na al die pech van de afgelopen maanden wie weet dat ik ze hiermee kan verrassen!

 4. Dat de film laat zien hoe belangrijk vriendschap is, lijkt me voor kinderen heel leerzaam om naar te kijken en dat het daarnaast ook nog eens een mooie film is, maakt me erg nieuwsgierig.

 5. Wát een leuke dvd.
  Lijkt mij wel wat om daar met mijn vijf kleinkinderen gezellig naar te gaan kijken, op een woensdagmiddag.
  Nu alleen nog een beetje geluk en die middag kan niet meer stuk.

 6. Heel erg leuk voor de kinderen, een erg leuke film, zou erg leuk om deze film te zien met z’n alle 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.