A Je To! Onze favoriete buurmannen zijn terug voor hun tweede bioscoopavontuur! Vanaf april schitteren de doe-het-zelf vrienden met gloednieuwe avonturen in: ‘Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis’. Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn opnieuw verantwoordelijk voor de stemmen. De distributie is in handen van Just Film Distribution. De officiële release is op 26 april 2018!

https://www.youtube.com/watch?v=fPeTzUYJKxQ

In ‘Buurman & Buurman hebben een nieuw huis’ bedenken de populaire buurmannen nieuwe briljante oplossingen voor de alledaagse problemen waar zij tegen aanlopen. De twee klunzige vrienden proberen een nieuwe grasmaaier aan de praat te krijgen en een mol te verjagen uit de tuin. En wie anders dan de Buurmannen kunnen een nieuwe keuken aanleggen en daarbij de badkamer volledig in puin leggen? Buurman & Buurman helpen elkaar door dik en dun en krijgen uiteindelijk alles voor elkaar. A Je To!

WINNEN!
Wij mogen 1 persoon blij maken met het Kaartenhuisspel, DVD al 40 jaar beste vrienden en 2 kaartjes voor de bioscoopfilm. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

64 gedachten over “Bios-tip: Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis

 1. Onze Oliver is helemaal fan, als hij iets goed gedaan heeft zegt hij zelfs a-je-too met een soort van saluering 🙂

 2. Ik doe graag mee voor onze twee jongste zonen! We hebben het kwartet van buurman en buurman en dit wordt het meest gespeeld van alle spelletjes. Onze middelste wil later huizen bouwen en inrichten en is hier altijd mee bezig. Van de buurmannen heeft hij al veel geleerd, vooral hoe het niet moet?

 3. Super leuk!!! Voor mijn kleine buurman en buurman fan! Hij is bijna 3 en vind ze echt geweldig… ligt steeds slap van het lachen! De bioscoop vind hij leuk en als we lang moeten rijden kijkt hij altijd een DVD, dus de prijzen zouden (net als bij ieder kind natuurlijk) goed terecht 🙂

 4. Ik doe natuurlijk mee voor mijn buurman (en mezelf; de buurman van mijn buurman) ?? #ajeto #betereengoedebuur(man)daneenverrevriend

 5. mijn buurman en ik zijn ook vaak samen aan het klussen en dat gaat niet altijd goed daarom worden wij ook wel Buurman en Buurman genoemd. Dit is ook de reden dat we fans zijn en graag de film gaan bekijken.

 6. ?? oohh, buurman en buurman, heb ik net bij het naar bed brengen nog een leuk verhaal van voorgelezen, de sinaasappelpers? onze Yoeri is groot fan van pat en mat dus ik doe graag een poging??

 7. Super leuk voor mijn oudste dochtertje en mijn broertjes. Alledrie zijn ze fan! Leuk als ze haar ooms kan verrassen! ?

 8. Leukkk! Mn mannetje zou dat helemaal leuk vinden. Al vanaf kleins af aan tot nu alle dvd’s in huis en gekeken. Mn mannetje is 25 en vind buurman en buurman stiekem toch nog wel heel leuk ?

 9. Hier worden mijn kleinkinderen heel blij van. Ze zijn groot buurman & buurman fans.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 10. dit vind ik zelfs nog leuk; ik kan altijd zo lachen om buurman en buurman en de kinderen kijken het ook graag hoor 😉 ik maak graag kans.

 11. Ik doe mee voor mijn lieve zoon Milan. Hij is helemaal fan van buurman en buurman. 11 mei is hij jarig en het thema is buurman en buurman, dus een leuk buurman en buurman pakket zou goed van pas komen 😀

 12. Voor mijn 6 jarige buurman fan waag ik graag een kans 🙂
  De vorige film ook met hem wezen kijken in de bioscoop, en hij moest nog net niet in zijn broek plassen van het lachen.
  Zijn kleine zus is nu ook met het buurman virus besmet.

 13. Leuk zeg! Ook hier een peuter die dol is op de buurmannen.
  PS mijn hele naam wil ik gerust aan je melden, maar niet voluit op internet zetten. Hopelijk is dat geen probleem en kan ik toch meedingen.

 14. onze thomas is echt stapelgek op buurman en buurman als ik een dvd opzet staat hij als klein mannetje van 1,5 voor de tv net zolang tot het afgelopen is

 15. Ik doe heel graag mee voor de kinderen, zullen ze helemaal geweldig vinden.
  Ze vinden Buurman en Buurman erg leuk !! 🙂 Groetjes Anneliese

 16. Mijn zoontje is echt superfan hij heeft bijna alles filmpjes al 10 keer gezien. Voor hem zou ik dit graag willen winnen.

 17. Mijn man en zoontje van 5 zijn beide fan. Onze zoon is nog nooit naar de bioscoop geweest. Het zou wel heel leuk zijn als ze samen hier naartoe zouden kunnen.

 18. Wauw … wat een leuke prijs! Samen een spelletje spelen, lekker op de bank kruipen met de dvd en ook nog eens naar de bioscoop … wij doen dus graag mee voor deze leuke prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.