keetIn Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan zijn ontvoerd door De Jonkheer, het neefje van hun eeuwige vijand de Baron. Lukt het Keet! en Koen om het bekende duo te redden uit de handen van de schurken? Keet! en Koen blijken volwaardige opvolgers van Bassie en Adriaan in dit spannende familieavontuur.

Wanneer Bassie en Adriaan voor hun grote verdiensten als mensenredders een onderscheiding krijgen, besluit de baron hier een stokje voor steken. Hij geeft zijn neef ‘Jonkheer’ de opdracht om Bassie en Adriaan te ontvoeren. Wanneer Keet! en Koen ontdekken dat Bassie en Adriaan vermist zijn, zetten ze alles op alles om hen te vinden. En dat blijkt moeilijker dan in eerste instantie gedacht…

Regie:        Annemarie Mooren (Koen Kampioen)
Cast:          Keet! (Telekids), Patrick Martens, Bas van Toor, Aad van Toor, Miryanna  van Reeden, Fabian Jansen, Peter Sterk, Nathalie Meskens, Kees Tol, Jan de Hoop, Arjan Postma en Fedor van Rossum.
Release:     7 oktober 2015


WINNEN!
Wij mogen 3×2 vrijkaarten weggeven voor deze leuke film! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.
Deze actie is inmiddels afgelopen!

49 thoughts on “Biostip; Keet&Koen: De Speurtocht naar Bassie & Adriaan

 1. Ik doe mee voor mijn nichtje en neefje en ook wel een beetje voor mezelf! Ik vond vroeger bassie en adriaan helemaal geweldig en mijn nichtje en neefje hebben inmiddels ook al alle series gezien op deze film na dan!!!

 2. Lijkt mij ontzettend leuk,mijn meisje en ik kwamen per toeval bassie tegen in avifauna waar de film is opgenomen.
  Ben heel benieuwd naar de film

 3. Geweldig om in de herfstvakantie samen met mijn meiden naartoe te gaan! Nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel HARD duimen..

 4. Helemaal leuk!!! Ik maak heel graag kans voor onze Jesse van 10 en Isa van 8 🙂 dit zou een fantastisch uitstapje voor hen zijn!!! Wij duimen……

 5. Super leuk zou het zijn om samen met mijn kleinkind lekker te genieten van deze leuke film. Zou echt een grote verrassing zijn om hem hiermee te kunnen verrassen

 6. Ik heb verschillende dvd’s van bassie en Adriaan , en mijn kinderen vinden het super leuk om daar naar te kijken . Het is grappig , dat ik daar ook naar keek toen ik klein was , en ik wilde toen geen een aflevering missen . Deze film zou ik daarom ook niet willen missen .

 7. Ik doe mee voor mijn zwager zodat hij samen met zijn dochtertje naar deze film kan.
  Dan hebben ze even een papa en dochter momentje en stiekem vind papa bassie en Adriaan ook heel leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.