ray4Onderzoek leert dat maar liefst 26% van de bevolking nagels bijt. Er zijn natuurlijk genoeg redenen om het niet te doen. Het ziet er onverzorgd uit. Het geeft een onzekere indruk. En het is enorm onhygiënisch. Wist je bijvoorbeeld dat nagels vaak vuiler zijn dan een wc-bril? Hoogste tijd om ermee te stoppen. Maar hoe leer je nagelbijten af?

Ik heb een ras-echte nagel-knager in huis! Toen we gingen daten zag ik het al, maar ja in het begin “durf” je daar natuurlijk niet zoveel van te zeggen. Nu we alweer een hele tijd verder zijn en we al verschillende producten gebruikt hebben, ging ik weer op zoek naar iets nieuws. Ik zag een reclame spotje van Raylex® voorbij komen en besloot om de website eens een bezoekje te brengen.

ray5Heel eerlijk; ik heb vroeger ook op mijn nagels gebeten. Gelukkig ben ik er zelf vanaf gekomen, maar ik begrijp hoe moeilijk het voor een ander kan zijn. Maar waarom bijten mensen eigenlijk op hun nagels? Dit kan verschillende redenen hebben, zoals bijvoorbeeld: verveling, spanning, stress of frustratie. De meest voorkomende reden is spanning, las ik ergens. Iets wat ik wel herken bij mijn eigen partner. Sinds wij aan de slag zijn gegaan met Raylex®, zien we wel degelijk resultaat! Zijn nagels krijgen een mooiere vorm, groeien gestaag aan en de neiging om erop te bijten is door de smaak van Raylex® helemaal verdwenen! Wij zijn hier in huis groot fan. Ook de bijbehorende app is een goede hulp, bij de missie naar mooie en verzorgde handen!

ray6Welke nadelen heeft het nagelbijten nou eigenlijk? Allereerst; het zorgt voor slijtage van je gebit. En dat is zonde, heel erg zonde! Er kunnen wondjes ontstaan en tja, die doen zeer. Hierdoor heb je weer kans op infecties, want er zit een heleboel vuil onder nagels. Als de nagels te kort worden om op te bijten, gaan veel mensen bijten op de huid rondom de nagels. Hierdoor ontstaat naar verloop van tijd eelt, wat de kans op infecties nog meer vergroot. Oja…en let erop;  mensen beoordelen je persoonlijke voorkomen vaak aan de hand van de lichaamsdelen die zichtbaar zijn, zoals bijvoorbeeld je haar, ogen, tanden én je handen!

Hoe stop je je kind met nagelbijten?
Wordt alsjeblieft niet te boos als je ziet dat je kind nagelbijt. Je kunt het beste de nageltjes van je kind kortknippen en dan mooi vijlen, zodat er minder vlug scheurtjes of barstjes in komen. Kleurrijke pleistertjes om de vingers plakken is ook een oplossing. Raylex® kan gebruikt worden om duimzuigen bij kinderen vanaf drie jaar af te leren. Raylex® bevat geen parabenen noch andere bewaarmiddelen. Het kan dus ook op kindernageltjes gebruikt worden, hoewel dat bij kinderen jonger dan 3 jaar niet de voorkeur geniet.

https://youtu.be/oNn8LzxLbjk

En dan nu jij, als volwassen nagelbijter!
Laten we er geen doekjes om winden. Als je nagelbijten écht wilt afleren, dan gaat dat het beste met een tik op de vingers. Of beter gezegd ‘een lik op de vingers’. Raylex® smaakt naar de bittere schil van pompelmoes. Het bevat een unieke combinatie van citrusschilextract en denatonium. Denatonium krijgt in het Book of Records de eer van bitterste stof ter wereld. Perfect om nagelbijten af te leren dus.

ray1Aan de slag met de Raylex® pen!
Houd de pen met beide handpalmen stevig vast. Pen in de ene hand, dop in de andere. Trek de pen met een krachtige grip open. Om te voorkomen dat je de pen beschadigt moet je deze zeker niet opendraaien of buigen.

Raylex® werkt volgens een geavanceerde technologie waardoor er geen filmlaag op je nagel wordt gelegd. De stof dringt door tot in je nagel. Dat levert veel voordelen op:

Bevordert nagelgroei
Om het herstel van je nagels te stimuleren bevat Raylex® de stof biotine, beter bekend als vitamine H of vitamine B8. Biotine bevordert de groei van je nagels. Raylex® zorgt er dus niet alleen voor dat je stopt met nagelbijten. Je krijgt er ook snel mooie, langere nagels mee terug.

Geen glans: voor haar en hem
Raylex® dringt door tot in je nagel en blijft dus niet op je nagel liggen. Dat is niet alleen heel effectief, je krijgt er ook geen glanslaagje van op je nagels.

Gematigde hoeveelheid bittere smaak
Raylex® is ontwikkeld om een aanvaardbare hoeveelheid bittere smaak af te geven. Het is dan ook minder bitter dan andere anti-nagelbijtproducten.

Makkelijk aan te brengenray3
Elke Raylex® verpakking bevat een handige pen waarmee je heel precies kleine oppervlakken kunt behandelen. Je brengt Raylex® alleen op de toppen van de nagels aan (of aan de zijkant als je daar bijt), niet op de hele nagel. Zorg wel dat je de Raylex® pen op de juiste manier opent. Klik hier voor meer informatie.

Snel zichtbaar resultaat
Uit onderzoek onder Raylex® gebruikers (bron: Ipsos studie 2013) blijkt dat maar liefst 91% al na 1 week niet meer op de nagels bijt. We raden aan om Raylex® minstens 18 dagen te gebruiken. De psychologie leert ons dat hoe langer je een slechte gewoonte nalaat, hoe groter de kans is dat je het definitief afleert. Je mag dus gerust langer dan 18 dagen doorgaan met de behandeling. Als je de gebruiksinstructies goed naleeft, en dit combineert met de gratis app voor op je smartphone, is de kans dat je definitief van nagelbijten af bent het grootst.

Stop vandaag met nagelbijten. Koop de Raylex® pen bij de drogist of apotheek (of bestel hem hier bij de Online Drogist) en download de gratis Raylex® app.

ray7WINNEN!
Wij mogen 3 nagel-bijters verblijden met een Raylex® pen! Laat hieronder je voor- en achternaam achter, voorzien van een geldig mailadres! Vertel ons voor wie jij meedoet en waarom het volgens jou zo noodzakelijk is, dat deze persoon een hulpje krijgt bij zijn/haar strijd tegen het bijten! Deze actie is inmiddels afgelopen!

27 gedachten over “Raylex®: Stop met nagelbijten!

 1. Voor mezelf. Ben na ruim 6 jaar gestopt met in Solarnagels te investeren omdat mn nagelbed zo dun was. Nu plak ik af en toe plakkertjes alleen blijk ik allergisch te zijn voor de lijm. ( infectie en ontstekingen ) zou het echt werken? Zou ik Eindelijk na 31 jaar stoppen met Nagelbijten? Hope sob

 2. ik heb twee meiden van 10, die allebei het duimen niet kunnen laten en daarnaast zowel hun vingernagels als hun teennagels eraf bijten.

 3. Voor mezelf, want ik kluif al jáááááááren en ik wil er nu toch écht wel een keer mee stoppen want het is niet echt aantrekkelijk om naar te kijken, en ook m’n handen zien er niet zo best uit.

 4. Voor mezelf, en dan niet omdat ik nagels bijt maar wel omdat ik dan mijn nagelriemen, velletjes eens met rust laat.
  En ze niet meer in mijn mond doe.

 5. Voor mezelf. Binnenkort ga ik weer solliciteren en die lelijke korte afgebeten staan niet alleen onverzorgd, het maakt me ook onzeker en laat geen goede indruk achter. En dat is nou juist niet wat je wilt bereiken tijdens een sollicitatiegesprek.

 6. Misschien is dit de beste oplossing voor onze dochter Bo van bijna 7. Heb helaas al jaren geen nagels meer bij haar hoeven knippen omdat ze ze bijt…. Handen en voeten ?

 7. Mijn 11 jarige zoon zou voor dat hij naar de middelbare school gaat graag van het nagelbijten (en duimzuigen) afkomen. dus voor hem speel ik graag mee

 8. Nagels bijten doe ik al jaren, ik had heel wat lange nagels kunnen sparen.
  Niks lukt me om te stoppen, ik kom met alles op de proppen.
  ik wil ook weleens mooie vingers als een echte knappe vrouw, van al dat nagels bijten krijg ik echt berouw!

 9. Door een logopedist, op de lagere school, werd ik afgeholpen van het duimen. Hierdoor ben ik gaan nagelbijten. Resultaat: stiekem duimde ik nog jarenlang mezelf in slaap en overdag beet ik nagels. Tot op heden ben ik van dat laatste nog niet af. Ik hekel dan ook aan logopedisten die er alles op alles aan zetten om per direct van duimen af te komen. Met dochterlief en de logopediste heb ik dit besproken en we hebben een plan opgesteld. Ze is nu van het duimen af en bijt geen nagels. Maar ik wel nog steeds…. Ondanks dat ik voor KiDDoWz blog, doe ik toch maar wat graag mee om dit product te proberen!

 10. Dat is voor mijn jongste, die is helaas zó van de speen naar de duim overgestapt. En overdag pulkt ze héel graag aan haar vinger- en teennagels… dus een uitstekende kandidaat voor deze Raylex..!
  Ze wordt binnenkort 4, zodra ze eenmaal op haar gemak is op de basisschool, gaan we maar eens een poging doen om haar te laten ‘afkicken’.

 11. Ik doe mee voor mijn 16 jarige dochter. Zou zo mooi zijn als ze van dat nagelknagen 😉 af zou kunnen komen en haar nagels eens mooi zou kunnen lakken.
  Hopelijk winnen we en hebben we binnenkort een puber met gelakte nagels 🙂 groetjes Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.