draak2Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen!

Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn gewoon te groot om te verbergen…

draak1Disney’s ‘Peter en de Draak’ is geschreven door Lowery & Toby Halbrooks en gebaseerd op een verhaal van Seton I. en S.S. Field. Peter en de Draak is vanaf 5 oktober 2016 te zien in de bioscoop, in de Nederlandse- & Originele versie, ook in 3D.

WINNEN!
Wij mogen 2 vrijkaarten weggeven voor deze film + een water bottle en winged bag! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen, de winnaar heeft een mailtje gehad!

 

 

116 thoughts on “Biostip: Peter en de Draak

 1. Lijkt me zo een mooie film! Is voor mij een echt jeugdsentiment, hoe leuk zou het zijn om mijn dochter van 7 hier mee naar toe te mogen nemen 🙂 Ik ga duimen! Groetjes Natalie

 2. Wat een geweldige verrassing zou het zijn als ik deze kaartjes aan opa Peter (mijn vader) mag schenken om samen met zijn kleindochter naar toe te gaan!!
  Ik weet zeker dat die twee volop zullen genieten samen 😉

 3. ik zou graag naar deze film gaan met de kindjes van mijn zus. de voorstukjes beloven al dat het een geweldig mooie film zal worden. ik verheug mij er nu al op.

 4. de oude versie was altijd al een favoriet van mij, ben dus heel erg benieuwd wat ze er met de nieuwe technologie van gemaakt hebben

 5. Lijkt me een geweldige film. Helaas hier nog niet geschikt voor mijn kleintjes maar mijn vriendinnetje is binnenkort jarig en die kan ik er zeker blij mee maken

 6. De mannen (mijn man en zoontje) gaan naar een voetbalwedstrijd in de herfstvakantie, zou super tof zijn als de vrouwen (mijn dochtertje en ik) dan naar deze film zouden kunnen gaan 🙂

 7. We hadden deze draak al heel groot van karton gezien. Dit is vast zo’n heerlijke film die je meeneemt naar een andere wereld. Ons dochtertje als excuus om te genieten van deze film! Ik denk dat ik wel weet wat na deze film bovenaan haar verlanglijstje voor Sinterklaas staat: een draak! Maarja, deze heeft dan ook een hele lieve uitstraling. Zo’n wondere wereld is precies wat we belangrijk vinden om aan ons kind mee te geven.

 8. Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje van 9 jaar

  Films vind ze heel erg fijn
  Ze gaat uit haar dak als zei de winnaar zal zijn

 9. als kind was dit mijn favoriete boek en ook mijn eigen jongens vinden het boek super leuk en vragen er steeds om… ik zou ze heel graag meenemen naar de bioscoop!!!

 10. Als trotse tante hoop ik mijn neefje mee te nemen naar deze film, ik zie hem niet vaak dus hoe leuk is dit om bijv in de herfstvakantie te doen!

 11. wat een leuke film lijkt me dit! super avontuurlijk, en mijn dochtertje gaat er enorm van genieten, ze is 7 en houdt van van dit soort films! duimen maar

 12. Ik ken dit verhaal niet, maar het lijkt mij geweldig om hier met mijn drie kinderen heen te gaan. Het klinkt in ieder geval heel erg leuk.

 13. ??•*¨*•.¸¸?¸¸.•*¨*•??

  ???? Super leuke actie??!!! Daar doe ik graag aan mee!? Liked, and hope to win!!????

  ???? Niet geschoten is altijd mis, wie niet waagt die niet wint! toi toi toi! ?Fingers crossed!????
  ?????•*¨*•.¸¸?¸¸.•*¨*•??

 14. Peter en de draak Elliot, meer jeugdsentiment zal ik niet krijgen, het verhaal maakt op mij vroeger erg veel indruk, onvoorwaardelijke vriendschap…wat zou het leuk zijn om dit verhaal te delen met mijn dochter <3

 15. Dit is een superleuke film! Deze week hebben we de trailer gezien. Hier zou ik heel graag met mijn dochtertje naar toe willen ❤❤

 16. Agh.. mijn neefje Mikey van 10 wil hier zo graag naartoe.. en ik eigenlijk ook gewoon! 🙂 Ik ding graag mee voor een gezellig dagje met zijn 2en ?

 17. Oh, voelt een beetje als The Never Ending Story….lijkt me super mooie film en zou graag met mijn zoontje , grote Draken Fan ! Fin en FLo is zijn favoriet , dus zou helemaal goed komen !

 18. Wow jeugdsentiment in een nieuwe vorm. Ik heb de DVD Peter en de Draak thuis en kijk hem nog gezellig geregeld met de kids samen. Blijft leuk. Ik ben zeer benieuwd naar deze nieuwe variant.

 19. Hier zou ik heel graag in de herfstvakantie heengaan met mijn zoontje Joshua! Daar zouden jullie hem een groot plezier mee doen!

 20. Echt een gave film om met mijn zoon in de herfstvakantie te gaan zien! Met twee vrijkaartjes nog leuker en zo’n waterfles en tas komt goed van pas op school!

 21. Het is ongelofelijk wat ze tegenwoordig allemaal met de computer kunnen maken. Dit lijkt me nou echt een perfecte film voor het hele gezin!

 22. Zelf opgegroeid met de orginele film, ik zie peter nog zingend op de vuurtoren staan ITS A BRAZZLE DAZZLE DAY ! lijkt mij geweldig om mijn neefjes Bryan & Jayden de vernieuwde versie te laten zien (Al is oom Dennis ook wel erg nieuwsgierig)

 23. Mijn neefjes zullen dit heel leuk vinden.
  Een dag naar de bios met hun tante en na afloop een ijsje of patatje eten.
  Altijd een geslaagd dagje uit.

 24. Wat ontzettend leuk, echt jeugdsentiment! Ik heb de film Peter en de Draak als kind heel vaak gezien. Ik zou graag deze film gaan bekijken met mijn zoon van 8 jaar.

 25. ja Kiddows ik doe heel graag mee voor de 2 bioscoopkaarten en super leuke goodies van Disney’s Peter en de Draak , voor mijn kleine draak !

 26. Wat zou dat super leuk zijn met mijn kinderen ,vroeger heb ik die film grijs gedraaid en zou zo graag deze film in de bioscoop willen zien ,jeugdsentiment !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.