“Kunnen wij het bouwen?! Nou en of!”. De goedlachse bouwvakker Bob is vanaf 15 februari te zien in zijn eerste bioscoopfilm ‘Bob de Bouwer Mega Machines’. In de film staat Bob op het punt zijn grootste klus ooit uit te voeren: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. De film wordt in het Nederlands uitgebracht door Just Film Distribution.

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

WINNEN!
Wij mogen 2×2 vrijkaartjes weggeven + DVD Bob de Bouwer 3D. Wie neem jij mee als je 2 kaartjes wint? Laat je reactie hieronder achter, voorzien van je naam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen.

36 thoughts on ““Bob de Bouwer Mega Machines” vanaf 15 februari in de bioscoop!

 1. Ik ga samen met mijn zoontje thomas naar deze leuke film van bob de bouwer. Hij vind het een super leuke serie en een film in de bioscoop zien is natuurlijk ook een heel avontuur

 2. Mijn jongste zoon voor zijn eerste bioscoop avontuur! En dan daarna het avontuur naspelen met de bob de bouwer autootjes!
  Maar ik denk dat onze middelste zoon ook nog wel mee wil, die wil architect worden dus de bouwwereld trekt dan ook

 3. Ik zou hier een gezin heel erg blij mee maken die echt alles hebben van bob de bouwer.
  Ik zie die gezichten al voor mij van de twee jongens wat zullen ze er blij mee zijn.

 4. Wat zou dit een leuke verrassing zijn voor mijn eigen Bob de Bouwer! Een groot fan en hij zou maar wat graag naar deze film mogen gaan!

 5. O wat gaaf! Daar zou mijn dochter echt heel blij mee zijn. Volgens mij is het een kleine loodgieter in de dop. Ze ligt altijd onder de wasbak met haar snoetje te “klussen”

 6. Ik doe graag mee om mijn zoontje jarno te verrassen. ik heb helaas met de carnaval(svakantie) 1,5 week ziek in bed gelegen dus ik zou het graag goedmaken door hem met een leuk biscoopuitje te verrassen!

 7. Mag ik op het allerlaatste nippertje nog meedoen? Onze pleegzoon zou uit z’n dak gaan als we naar de bios zouden mogen voor Bob de Bouwer!!! Ik ga hard duimen! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.