Dante was volgens eigen zeggen erg toe aan een nieuwe wekker op zijn kamer. De wekkerradio die hij van opa en oma gekregen heeft, staat alweer een tijdje op de kamer van Kian, dus Dante had helaas helemaal niets. Alhoewel, zijn horloge ligt altijd in bed, maarja, daar kan hij in het donker natuurlijk niet de tijd op aflezen. Gelukkig kwam daar wekkerradio Teddy met de post….!


Projectiewekker, maar dan een beetje anders

Teddy is een projectiewekker die net even anders is dan alle anderen. Hij ziet er niet alleen ontzettend tof uit, maar hij beschikt ook nog eens over een aantal hele handige functies. Teddy zorgt er niet alleen voor dat je op een fijne manier wakker wordt, maar ook dat je op een prettige manier in slaap kunt vallen.

Twee alarmtijden en leuke projecties
Je kunt niet één, maar twee alarmtijden instellen op deze fijne wekkerradio. Dat is natuurlijk superhandig als je bijvoorbeeld in het weekend ietsje later op wilt staan dan doordeweeks. Aan de voorkant zitten knoppen die handig te bedienen zijn en op het lichtgevende LCD scherm kun je precies zien wat je aan het doen bent (en dus de tijd aflezen). Aan de bovenkant van de wekker plaats je één van de bijgeleverde projecties. Zo zie je op je plafond prachtige figuren voordat je in slaap valt.

Wake up
In de ochtend word je wakker zoals jij dat wilt. Deze wekkerradio beschikt over een aantal functies, zoals een ingebouwde microfoon waarmee je dus zelf je wekkergeluid op kunt nemen (Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent…? Of…wakker worden, wakker worden, Wakker wordennnn). Gewoon zoals jij het wilt!!!! Ook kun je de voorgeprogrammeerde deuntjes kiezen…iets rustgevender wakker worden dus! Er zit trouwens ook nog een snooze (en nap) functie op.. handig!!!

In slaap vallen doe je met muziek
Vind je het fijn om in slaap te vallen met muziek op de achtergrond, dan is de sleep-functie echt iets voor jou. Je kunt instellen hoe lang de radio aan moet blijven en na de ingestelde tijd gaat deze vanzelf uit.  Val je graag in slaap met een muziekje op de achtergrond? Dan is de sleep-functie op deze wekker met projectie echt iets voor jou. Hiermee kun je instellen hoe lang de radio aan moet blijven, zodat jij rustig in slaap kunt vallen. Als de ingestelde tijd verstreken is, gaat de wekker automatisch uit. Teddy werkt trouwens op batterijen…!

Op moment van schrijven zijn blauwe wekker Teddy (en zijn roze zusje Stella) niet verkrijgbaar maar hun broertje Ozzy (groen) gelukkig wel!

5 gedachten over “Review: Bigben wekkerradio Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.