Just Film Distribution en 2CFILM maken vandaag bekend dat Britt Dekker dit najaar komt met een eigen bioscoopfilm: Whitestar. Britt stond aan de wieg van het idee dat door scenarioschrijver Michiel Peereboom is bewerkt en uitgeschreven tot een bioscoopfilm. Daarnaast maakt Britt haar acteerdebuut in de paardenfilm. Met deze hartverwarmende film heeft de 26-jarige paardenliefhebster, bekend van haar YouTubekanaal PaardenpraatTV, samen met haar geliefde paard George* haar eerste filmrol te pakken. Naast haar filmrol is ze ook nauw betrokken bij de productie van de film, waarvoor zij haar kennis en ervaring van de paardenwereld in zal zetten.Whitestar is vanaf oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Over Whitestar
Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Britt en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Britt om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Britt en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

Naast Britt Dekker is ook Esra de Ruiter te zien in Whitestar. Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en de regie is in handen van Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!). De film wordt geproduceerd door 2CFILM, bekend van de films Hartenstraat en De Film van Dylan Haegens. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution. De première staat gepland voor begin oktober.

Britt Dekker kijkt erg uit naar haar eerste film en kan niet wachten om aan de slag te gaan. ““Ik vind het echt supertof dat ik een bioscoopfilm mag maken. Dit was al heel lang een droom dus extra gaaf dat het nu ook echt gaat gebeuren. Ik kan niet wachten tot de opnames beginnen en ik hoop dat iedereen net zo enthousiast over de film zal zijn als ik ben!’’, aldus Britt Dekker.

Britt werkt momenteel als presentatrice bij AVROTROS. Daarnaast heeft de Purmerendse een succesvol YouTube kanaal (PaardenpraatTV) en schuift ze door haar frisse en eerlijke kijk op zaken regelmatig aan bij praatprogramma’s als De Wereld Draait Door en Jinek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.