CATS van Universal Pictures en Working Title is een vernieuwende filmbewerking van de wereldberoemde Andrew Lloyd Webber-musical met een sterrencast bestaande uit o.a. James Corden, Dame Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en Francesca Hayward. Oscarwinnaar en regisseur Tom Hooper (The King’s Speech, Les Misérables en The Danish Girl) maakt gebruik van nieuwe technologie om zijn castleden te transformeren.

Deze epische film wordt geproduceerd door Tom Hooper en door Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title, samen met Les Misérables-coproducent Debra Hayward. CATS wordt geproduceerd door Working Title Films in samenwerking met Monumental Pictures en The Really Useful Group. Andrew Lloyd Webber, Angela Morrison en Jo Burn treden op als uitvoerend producenten. Tom Hooper en Lee Hall (Billy Elliott, War Horse) hebben het verhaal voor het witte doek bewerkt. De gerenommeerde casting director Lucy Bevan verzorgt de casting van deze filmuitvoering.

CATS is één van de langstlopende shows in zowel de geschiedenis van het Londense West End als van Broadway. CATS beleefde haar wereldpremière in 1981 in het New London Theatre, waar het uiteindelijk een recordaantal van 21 jaar gespeeld heeft met in totaal bijna 9.000 voorstellingen. Deze baanbrekende productie die gebaseerd is op T.S. Eliots “Old Possum’s Book of Practical Cats” won onder meer een Olivier en een Evening Standard Award voor Beste Musical. In 1983 won de Broadway-uitvoering van deze productie maar liefst zeven Tony Awards, waaronder die van Best Musical. Deze buitengewone productie liep in totaal 18 jaar.

CATS draait vanaf 21 december a.s. in de bioscoop.

89 gedachten over “CATS – 21 december in de bioscoop!

 1. Ik zou graag met mijn nichtje gaan , we zijn beide dol op katten en dol op musicals dus Cats is voor ons een onvergetelijk festijn.

 2. Gezellig samen met mijn kleindochter, zij heeft zelf,bij de uitvoering van haar balletschool, de hoofdrol in Cats gedanst.

 3. Ik neem mijn dochter mee die zelf in een musical gespeeld heeft en dit geweldig vind, samen genieten in de bioscoop van deze klassieker!

 4. Ik zou deze film graag met mijn vrouw willen zien. Wij zijn bovendien kattenliefhebbers en zijn erg benieuwd naar deze film.

 5. Wat een super leuke actie! Ik zou graag mijn vriendin mee willen nemen. Wij spelen samen bij een amateurvereniging in musicals. Ik zou haar met een kaartje voor Cats wel goed kunnen verrassen denk ik 🙂

   1. Ik wil mijn vrouw graag meenemen. Zij is dol op musicals en de films die gebaseerd zijn op een musical. Films waarin gezongen word, toveren een lach op haar gezicht.

 6. Zou mijn katten verslaafde dochter meenemen (plus Taylor Swift zit erin dus dat is ook 1 van haar favorieten, mijn voorkeur gaat toch meer uit naar Idris Elba 😉

 7. Ik zou mijn partner graag meenemen naar Cats, Rebel Wilson is haar favoriete actrice.
  Ze heeft het ondanks haar maatje meer toch gebracht tot een van de Hollywood sterren.
  Memory is voor mij een van de mooiste nummers ooit, het brengt troost in donkere tijden.

 8. Ik zou mijn vriend graag meenemen, we hebben de trailer gezien in de bioscoop,
  We waren beide direct enthousiast, oudjaarsdag zou een mooie dag ervoor zijn.
  Even weg van de drukte en het vuurwerk.

  1. Ik wil mijn dochter graag meenemen. Die is dol op de musical Cats en zingt de liedjes altijd uit volle borst mee. Ik denk dat ze de film ook heel leuk gaat vinden.

 9. Ik neem graag mijn oudete buurvrouw mee die een ontzettende ontdeugende kar heeft die bij de hele buurt over de vloer komt en haar soms veel zorgen brengt. Ze kan wel een ontspannend kattenmomentje gebruiken

 10. Ik zou graag met mijn jongere zusje gaan, ze heeft het al een tijdje over deze film dus zou ik haar graag met kaartjes verrassen!

 11. Ik wil heel graag mijn nichtje meenemen, we zien elkaar niet zo heel vaak en een leuke oom-nichtje dag is altijd een goed idee!

 12. Samen met oma. ze verteld iedere keer weer als we het over een uitje hebben dat ze ooit als verrassing van opa naar de musical mocht en dat was Cats. Altijd zie ik de tranen in haar ogen omdat ze het zo geweldig vond wat zou ze het leuk vinden om naar deze mooie film te mogen met haar kleindochter kunnen we voortaan samen nagenieten

 13. Zonder twijfel met mijn dochter Josephine, met haar 15 jaar al een echte musical-fanaat!
  Ze speelt, zingt en danst zelf ook graag…het is helemaal haar ding….

 14. Zo gaaf! Ik wil er graag heen met een goede vriendin; laaaang geleden de musical gezien, mooi om het stuk nu in de vorm van een film te kunnen aanschouwen!

 15. Zou ik heel graag met mijn dochter heen willen, doe heel graag mee 🤗🤗🧡🧡💛💛💚💚 Groetjes Anneliese De Waal

 16. Als ik aan Cats denk, dan denk ik aan mijn balletvoorstelling toen ik klein was. En zo bijzonder dat mijn dochter nu precies dezelfde balletjuf heeft als ik toen had! Ze is alleen wat stijver geworden hihi. Ik zou de film heel graag met mn dochter kijken🍀🍀🍀

 17. Ergens in een grijs verleden toen ik nog jong en slank was deed ik aan tapdance. Een van onze uitvoeringen, samen met de jazzballet groep, was Cats. Sommige bedrijven uit die uitvoering weet ik nog altijd.
  Het lijkt me heerlijk om de film te gaan zien. Even terug in de tijd naar toen met een film van nu. En dan natuurlijk samen met mijn man. Even een avondje uit.Genieten 🙂

 18. Mijn vriendin Diana. Zij werkte ooit bij het Beatrix theater en haar favoriete musical was Cats. Ze is 4 februari jarig dus dit zou een leuk extra cadeautje zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.