Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op.  Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van Isimo omver te werpen?

De Club van Lelijke Kinderen is een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts. 

Regie Jonathan Elbers (Fashion Chicks)
Scenario Jeroen Margry
Producent Umami Media in co-productie met Shooting Star Film Company en de EO
Cast Sem Hulsmann, Maan de Steenwinkel, Narek Awanesyan, Faye Kimmijser, Jeroen van Koningsbrugge, Jelka van Houten, Roeland Fernhout, Georgina Verbaan, Katja Schuurman, Edwin Jonker 

 

63 thoughts on “De Club van Lelijke Kinderen: 9 oktober in de bioscoop!

 1. vanmorgen begon samuel over deze film, leek hem bijzonder. mooi om te horen hoe hij de titel wou uitleggen. het gaat over kinderen waar anderen opmerkingen over denken te moeten maken. en dat kan alles zijn. goed over nagedacht kerel!

 2. Misschien niet helemaal eerlijk maar ik moet ook een beetje aan mezelf denken of niet?😎
  Dit is de perfecte kans voor deze opa om mijn kleinkinderen een keer extra te kunnen zien
  want wie wil er niet gezellig met opa naar deze leuke film🥳🥳🥳

 3. Woww ja wil graag winnen voor onze dochter Zoë!! Ze wil heel graag naar de bios om deze film te bekijken 🍀🍀😍😍

 4. Als juf van groep 6 zou deze film geweldig zijn om te bekijken en er iets van te leren! Ik zou graag een paar kinderen meenemen die geen goed zelfbeeld hebben! Zomaar zo fijn!

 5. Wow wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee zodat ik in de herfstvakantie gezellig met mijn dochter naar deze film kan.

 6. Dit was een van mijn lievelingsboeken als klein meisje (nu 22). Hij staat nog steeds op de plank en hem meerdere keren gelezen. Het verhaal is zo mooi, het laat zien wat het belangrijkst is, namelijk je innerlijk en dat iedereen mooi is op zijn eigen manier. Ik ben erg benieuwd naar de film. Ik ben enorm fan van het boek dus dit zou geweldig zijn.

 7. Eindelijk weer een film die het vreselijke pestgedrag aan de kaak stelt, voor dit soort films zouden kinderen vrijkaarten van school moeten krijgen, i.p.v. kermiskaartjes en dat soort activiteiten. Wij gaan hem zeker bekijken en doe dus graag mee.

 8. Nog op de valreep mijn kans wagen voor de kleindochter !
  Zou ze zeker leuk vinden als oma dit pakket voor haar wint, fingers crossed dus

 9. Ik zit nu op speciaal onderwijs, door onze lichte handicap hebben ook wij helaas hier op regulier onderwijs al mee te maken gehad.
  We hebben 3 meiden in de klas, samen met onze juf zou het voor ons een perfect Girlz uitje zijn dus.

 10. Hoppa, leuke actie! Ken de film niet, maar mijn zoon heeft het hier vaak over. Dacht eerst dat hij een grapje maakte en het over een film met lelijke vaders ging 😉 We loten graag mee

 11. Ik maak erg graag kans. Onze kinderen zouden graag eens naar de bioscoop gaan en ik weet dat deze film ze erg leuk lijkt. Leuke verrassing voor ze om te gaan in de vakantie.

 12. Doe heel gráág mee aan deze leuke actie!!!! Lijkt me een superleuke film om met het hele gezin naar toe te gaan in de herfstvakantie!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.