In Disney’s Maleficent 2, het vervolg op het wereldwijde bioscoopsucces Maleficent, zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora. Ze trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten.

De jaren zijn goed geweest voor Maleficent en Aurora. Hun relatie, geboren uit liefdesverdriet, wraak en een uiteindelijke liefde, bloeit op. Toch bestaat er nog steeds een haat tussen mensen en feeën. Aurora’s naderende huwelijk met Prins Phillip is een reden tot feest in het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. De bruiloft dient namelijk als vereniging van de twee verschillende werelden. Wanneer een onverwachte ontmoeting een krachtig, nieuw bondgenootschap introduceert, worden Maleficent en Aurora in tegengestelde partijen uit elkaar getrokken in de Grote Oorlog, waarbij hun loyaliteit op de proef wordt gesteld en ze zich moeten afvragen of ze echt familie kunnen zijn.

Maleficent 2 ziet sterren als Angelina Jolie, Elle Fanning, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Harris Dickinson, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesly Manville en Michelle Pfeiffer als Koningin Ingrith. Maleficent 2 wordt geregisseerd door Joachim Rønning, met het verhaal geschreven door Linda Woolverton en het geschreven scenario door Linda Woolverton, Noah Harpster en Micah Fitzerman-Blue. Met Joe Roth, Angelina Jolie en Duncan Henderson als producenten en Matt Smith, Jeff Kirschenbaum en Mike Vieira als uitvoerend producenten.

Maleficent 2 is vanaf 16 oktober 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

103 gedachten over “Disney’s Maleficent 2: 16 oktober in de Nederlandse bioscopen!

 1. In dit suffe, grauwe weer is een flinke dot magie voor mij en m’n dochter van harte welkom. Het geeft ons vleugels!

 2. Normaal doe ik voor mijn dochter mee maar deze wil papa zelf zien hahahah Deel 1 vond ik geweldig dus ga graag naar deel 2 en natuurlijk neem ik mijn dochter ook me.

 3. Ik doe graag mee aan de winactie Maleficent 2 omdat ik het 1e deel al zeer spectaculair vond en ben zeer benieuwd naar het vervolg. Een erg goede rol van Angelina Jolie. Nu maar heel hard duimen.!!!!!!!

 4. Ik ben wel weer toe aan een gezellig dagje met mijn beste vriendinnetje! Zien elkaar veelste weinig dus dit is een goede reden om weer even lekker samen af spreken met een hapje en een drankje en een heeeerlijke film kijken.

 5. Lijkt mij geweldig om samen met mijn moeder heen te gaan. Het eerste deel hebben wij ook samen gezien. Super gaaf!

 6. Toevallig ben ik samen met mijn kleindochters naar deel 1 geweest en leuk dat we het allemaal vonden!! 🙂
  Dit zou weer een geweldig uitje voor ons drietjes zijn!

  Duimen maarrrr…

  1. Ben al sinds ik klein ben een hele grote Disney maar ook Doornroosje fan. Ik vind de slechteriken altijd het leukst. Dus zou super leuk zijn om samen met mijn beste vriendin naar te film te gaan.!!😍😍

  1. Oh wat lijkt me dit geweldig. Samen met de vriendin met wie ik ooit deel 1 heb gezien. We zijn elkaar uit het oog verloren en hebben elkaar recent weer gesproken. Tijd voor een hernieuwde kennismaking….

 7. Wauw! Ik zou erg graag de enige echte Angelina Jolie een keer op het witte doek zien!! Als ik de kaartjes win neem ik mijn lieve moeder mee uiteten en dan naar de film! Heeft ze zeker verdiend! En toch een step-up van Maleficent op de bank te kijken met een bakje popcorn. In de Bios voor het grote scherm met dat geweldige geluid is toch nog een veel leukere film ervaring!!!

 8. Een dagje naar de bioscoop staat altijd op de planning tijdens de herfstvakantie. Wordt het dit jaar Maleficent 2?

 9. We hadden niet op een vervolg gerekend, wel gehoopt en Jaa daar is hij dan!
  We zouden dus graag het vervolg zien, na het geweldige deel 1 van Maleficent.

 10. Angelina Jolie is een van mijn favoriete films, het eerste deel vond ik zo goed. Ik kijk al zolang uit naar het vervolg, dit MOET ik gewoon in de bios zien. Daarnaast zou het nodig weer eens tijd worden voor een date avond.
  Liefs

 11. Van deel 1 was ik zo onder de indruk dat ik echt hoopte op een deel 2. Nu is het eindelijk zover. Ik ben zo nieuwsgierig naar de film. Zou die visueel nog mooier zijn??

 12. Iedere dag vraagt mijn dochter min 1x of we naar Maleficent 2 gaan als het draait in de bioscoop. Ze vond deel 1 geweldig en is super benieuwd naar Maleficent 2. Ik zou haar heel graag willen verassen met deze geweldige prijs.

 13. Deel 1 was fantastisch en de voorstukjes die ik heb gezien van deel 2 zijn nog mooier… kan niet wachten om deel 2 in de bios te kunnen zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.