Het zetten van een schoen is een eeuwenoude traditie. In Nederland doet men dit al vanaf de 15e eeuw. Arme mensen zetten hun schoen bij de kerk en rijke burgers stopten daar geld in, dat vervolgens onder de armen werd verdeeld. In de 16e eeuw begon men met het gebruik dat kinderen thuis hun schoen zetten, waar deze door hun ouders werd gevuld met speelgoed en snoepgoed. Inmiddels zetten de kinderen in Nederland nog steeds met liefde hun schoen tijdens de sinterklaasperiode. Dit jaar brengt Libeert, dé chocoladeleverancier van de Sint, voor het eerst een speciaal bezoek aan Nederland. Met héérlijke, eerlijke en Belgische chocolade laat Libeert wensen van kinderen, ouders en grootouders in vervulling gaan.

Libeert: dé chocolade van de Sint

De Sint heeft Libeert verkozen tot dé leverancier van chocoladefiguren in Nederland. Libeert staat de Sint met veel liefde bij om een lach op het gezicht te toveren bij iedereen die van chocolade houdt. Jong, oud – iedereen zal wegdromen bij deze traditionele chocoladefiguren met een speelse twist. Zodra de chocoladefiguren zijn ontwaakt in de chocoladefabriek, zal Libeert hen helpen hun weg naar de huiskamers van de Nederlandse kinderen, ouders en grootouders te vinden.

Héérlijk. Eerlijk. Belgisch.

De Sint vindt het belangrijk dat chocolade in de supermarkten van dezelfde kwaliteit is als die van banketbakkers en speciaalzaken. De Sint heeft daarom deze belangrijke taak aan Libeert toevertrouwd, want Libeert staat bekend om zijn kwaliteitschocolade. De ingrediënten van de chocoladefiguren worden nauwkeurig geselecteerd en gemaakt van Premium Belgische Chocolade (gemaakt van 100% pure cacaoboter). Smaak staat altijd op nummer 1 bij Libeert. Daarnaast heeft de Sint net als Libeert eerlijkheid hoog in het vaandel staan. De chocoladefiguren worden dan ook enkel gemaakt van 100% eerlijke en gecertificeerde cacao.

Het assortiment

De chocoladefiguren zijn gemaakt in de vorm van traditionele figuren met een hedendaagse twist, die tot de verbeelding spreken. Met een divers aanbod en prijzen die variëren van 1 euro tot 5 euro, bieden Libeert en de Sint voor ieder wat wils. Het assortiment bestaat uit:

  • Gedecoreerde sintfiguren (melk & pure chocolade)
  • Boot van de Sint – ideaal om de intocht mee te vieren
  • Sint op Paard – Nederlands ontwerp (melk & witte chocolade)
  • Sint in Karamel Doré – De smaak van karamelkoekjes en een snufje zout is verslavend lekker
  • Schoencadeautjes: kleine figuurtjes die perfect passen in de schoentjes van de brave kinderen.

De verschillende chocoladefiguren zullen op 7 oktober 2019 door de schoorstenen van Albert Heijn vallen en met smacht wachten op kinderen, ouders en grootouders.

Libeert, dé chocolade van de Sint. Héérlijk. Eerlijk. Belgisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.