pandasWoensdag 10 juni is in het Haagse koepeltheater Omniversum de feestelijke kinderpremière van Pandas: The Journey Home met verteller Anna Drijver. De prachtige grootbeeldfilm voor de hele familie draait om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Van 13.00-16.00 uur zijn er in de foyer vele gratis activiteiten. Een filmticket kost 10,75 euro.

In de foyer zijn vanaf 13.00 uur allerlei gratis activiteiten zoals schminken en een ballonartiest. Er is limonade voor de kinderen, er zijn kleurplaten en voor een euro kun je een polaroidfoto laten maken met de pandabeer. Bij aankoop van een filmticket krijgen kinderen t/m 11 jaar bovendien een mooie pandafrisbee cadeau.

De grootbeeldfilm Pandas: The Journey Home volgt de panda’s van het Wolong Panda Centrum in China op een belangrijk moment in hun geschiedenis. Na tientallen jaren zijn op het centrum driehonderd reuzenpanda’s gefokt. De volgende stap is om ze terug in de natuur te brengen.We ontmoeten de dieren als ze zich voorbereiden op hun nieuwe leven en leren over hun fascinerende gewoontes en geintjes. Panda’s zien er namelijk niet alleen schattig uit, ze zijn ook nog eens bijzonder grappig  en houden ervan hun bewakers te slim af te zijn. We zien ook de toewijding van de wetenschappers die zich dag en nacht voor deze bijzondere dieren inzetten. En we volgen één panda in het bijzonder, Tao Tao, die in het bamboebos zijn avontuurlijke leven in het wild begint.

Pandas: The Journey Home – een productie van National Geographic – is een heerlijke grootbeeldfilm voor de hele familie van regisseur Nicolas Brown (Human Planet, Expedition Alaska) en producent Caroline Hawkins (Meerkats) van Oxford Scientific Films. De verteller in de Nederlandse versie is actrice en schrijfster Anna Drijver, bekend van speelfilms zoals Smoorverliefd, Loft, Komt een vrouw bij de dokter en Bride Flight en tv-series zoals Zwarte Tulp, Levenslied, Bellicher – De macht van meneer Miller en Wie is de mol?

Pandas: The Journey Home: website & trailer, perssite Omniversum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.