kidsVoor het vierde jaar op rij geeft mo’media de Kidsproof Familyplanner uit. Vanmiddag zwemmen, morgen voetbaltraining én saxofoonles. En vergeet de logeerpartij bij opa en oma, het jaarlijkse straatfeest en het afzwemmen van de jongste niet. In een gezin met kinderen is altijd wat te doen. Met de nieuweKidsproof Familyplanner weet je zeker dat je niets meer vergeet!

16 maanden kalender
De weekkalender loopt van september 2015 tot en met december 2016 en heeft ruimte voor zes personen. Ook is er plaats voor notities, en geeft de kalender je tips voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Plus een vel vol leuke stickers.OP=OP!
Ieder jaar weer blijkt de Kidsproof Familyplanner succesvoller te zijn dan het jaar daarvoor en is de kalender nog voordat hij begint, in september, uitverkocht. Dus ook al heb je die heerlijke vakantie nog voor de boeg en wil je nog lang niet aan het nieuwe (school)jaar denken, zorg dat je ‘m op tijd in huis hebt want OP=OP!

Meer Kidsproof
Naast de Familyplanner heeft Kidsproof ook de boeken Amsterdam, Dagje Uit,Kamperen, Weekendje Weg en Zonvakanties in de reeks. In deze reisgidsen vind je de leukste adressen voor een vakantie of een dagje uit met het hele gezin. Denk aan bijzondere campings, leuke B&B’s, gîtes, strandhuisjes en lodgetenten, maar ook activiteiten als fruit plukken bij de boer, een kookworkshop, of ouderwetse speeltuinen en een wandeling over het blote voetenpad. De adressen zijn niet alleen leuk voor je kind, maar ook voor jezelf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.