Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES FREED, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden.

De cast bestaat verder uit o.a. Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty en Marcia Gay Harden.

De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.
FIFTY SHADES FREED is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.

FIFTY SHADES FREED is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop, waaronder speciale Ladies Night vertoningen.

Meer informatie+ tickets: www.fiftyshadesfilm.nl
#FiftyShadesFreed

WINNEN!
Wij mogen 2 pakketjes weggeven met daarin een tas, een t-shirt én de filmeditie van het derde boek! Laat hieronder weten met wie jij naar deze film gaat! Vergeet niet om je naam + een geldig mailadres erbij te zetten. Deze actie is inmiddels afgelopen!

41 thoughts on “Fifty Shades Freed: 7 februari 2018 in de bioscoop!

 1. Leuke actie, ik loot graag mee voor dit pakketje. Ik zou mey mijn dochter van 23 naar deze film gaan. Een leuke meiden avond.

 2. Wat leuk! Ik ga samen met mijn man ? hij zal wel weer de enige man in de zaal zijn maar daar hebben wij samen altijd veel lol om. ? lijkt ons ook super leuk om dit leuke pakketje te winnen ?

 3. Lijkt me super om met mijn naamgenootje en beste vriendinnetje Natalie naar fifty shades te mogen gaan. Andere delen ook samen met haar gezien, zou dus top zijn

 4. Superleuk! Ik zou dan heel graag mijn vriendin Nienke meenemen, die snds dat ze een dochtertje heeft niet meer naar de bios is geweest (en dat is al meer dan 2 jaar.) Lijkt me supergezellig, een vriendinnenuitje.

 5. Ik ga gezellig met mijn man…..vorig jaar hebben we heb het 2e deel ook in de bioscoop gezien en hij schaamt zich er niet voor en ja we zijn wel erg benieuwd naar het laatste deel 🙂
  En we krijgen binnen kort een kleine dus we wilden ook nog even tijd voor ons 2en hebben zodat we nog even iets leuks samen kunnen doen…dus wie weet 🙂

 6. Ik ga samen met mijn moeder. Die is gek op de boeken en de films. Ze kijkt er toch alweer een heel jaar naar uit. En ook ik ben fan!

 7. waaaa geweldige films! Boeken waren helemaal geweldig. Wel een x of 5 gelezen.
  Doe graag mee 🙂 Gezellig met mn beste vriendin naar de film

 8. Ik weet niet of ik te laat ben met insturen, maar ik maak heel graag kans op dit Fifty Shades pakket…! Kan niet wachten om naar de film te gaan…

 9. Ik zou graag mee mijn moeder naar de film gaan.
  Wat een gave prijsvraag, zou super zijn 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.