Wij mochten voor KiDDoWz naar de première van de film: de Smurfen en het verloren dorp die op 18 maart werd gehouden in Pathé Arena. Wij vertellen je graag wat we van de film vonden en hoe we deze dag hebben ervaren.

Op 18 maart zijn we al vroeg vertrokken richting Amsterdam en de kinderen hadden er super veel zin in. Eigenlijk wilde we het pas dezelfde ochtend vertellen waar we naartoe zouden gaan maar de spanning was zo groot de avond van te voren dat we besloten het toen al te vertellen. Toen we eenmaal aan kwamen in de regen, maar dat is natuurlijk wel ideaal bioscoop weer, kregen we de kaartjes uitgereikt en moesten we wachten tot het officiële moment.

Blauwe loper
Om 12.00 was het dan eindelijk zover: de deuren werden geopend en iedereen mocht over de blauwe loper onder het toeziend oog van de pers. Ik had ook de mogelijkheid gekregen om tussen de pers te gaan staan maar omdat het zo druk was en ik me ergens tussen moest frotten besloot ik dit niet te doen. Ook kwamen er veel BN’ers over de rode loper. Mijn dochter was ook heel enthousiast toen ze al gelijk haar favoriete youtube familie tegen kwam en de tweeling zusjes Rosanne en Mylene, ze is daar ook gelijk mee op de foto gegaan.

Activiteiten
Voordat de film begon was er een mogelijkheid om te schminken en werden de kinderen vermaakt door 3 smurfen en de Kids-DJ met leuke liedjes en dansjes. Ook was er volop lekkers te krijgen, zo kregen de kinderen al gelijk een smurfen box met popcorn en konden ze deze nog aanvullen met koek, broodjes, bananen, druiven etc. Ik vond het erg leuk om te zien hoe ze de kinderen actief mee lieten doen met de kinder disco, ze konden namelijk ook een prijs winnen als ze het hoogste konden springen of het mooist konden dansen.

Het begint!
En toen was het eindelijk zover: de film! We kregen een 3D bril en hadden gelukkig nog net 4 plekjes vooraan, de rest zat nagenoeg al vol, ook lag er een leuke goed gevulde goodiebag bij iedere stoel en een flesje water. Het was trouwens maar een klein zaaltje, de film werd namelijk tegelijkertijd voor de BN’ers en andere genodigden in een andere zaal afgespeeld.
Mijn kinderen vonden het erg leuk om de film te zien en hij was ook niet eng, ze moesten wel wennen aan de 3D bril. Ons zoontje is 4 en eigenlijk was de advies leeftijd vanaf 6 jaar maar ik vind persoonlijk dat de film geschikt is voor alle leeftijden, al heb ik kinderen die niet snel bang zijn dat scheelt misschien ook?

Het verhaal
Smurfin ontdekt een andere smurf en later een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar vrienden, Brilsmurf (Diederik Jekel), Potige Smurf (Johnny de Mol) en Klungel Smurf (Kees Tol) gaat ze op zoek naar het Verloren dorp. Onderweg beleven zij diverse leuke en spannende avonturen en natuurlijk mag Gargamel ( Tygo Gernandt ) niet ontbreken. Maar zullen ze het dorp en vooral de anderen smurfen vinden? Je ziet het allemaal in de film “De smurfen en het verloren Dorp”.  Wij zijn in ieder geval erg enthousiast en het is zeker de moeite waard om de film vanaf 5 april te bezoeken in 3D of 2D.

Voor meer informatie kan je kijken op www.desmurfenfilm.nl

Je kunt Kelly volgen op www.healthy-kelly.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.