Ruim twee jaar geleden gingen we naar KidZcity in Utrecht. Hier zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen. Deze attracties zijn verspreid over 5000 m2! Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Het kan allemaal in KidZcity! Veilig en hygiënisch! Dit leuke uitje hebben wij toen mogen meemaken op uitnodiging van NapPas!

Met de NapPas geniet je met het gezin van ruim 400 leuke dagjes uit! Spectaculaire kortingen zijn gegarandeerd en je kunt naast jezelf nog eens 3 personen mee laten profiteren van zeer hoge kortingen: zo ga je dus een leuk én goedkoop dagje uit. Je kunt onbeperkt gebruik maken van de NapPas: dé oplossing voor gezinnen die letten op de portemonnee.

Of je nou naar de dierentuin gaat, het pretpark of een spannende ballonvaart wilt maken, het kan allemaal. Wat is er nu leuker om met de kinderen gezellig uit te gaan en ook nog eens minder te betalen? Kortingen kunnen wel oplopen tot 50%.

Bij NapPas vinden ze dat iedereen over de mogelijkheden moet kunnen beschikken om voldoende te kunnen ontspannen in deze maatschappij. En dat deze mogelijkheden makkelijk en toegankelijk moeten worden gemaakt.

Een dagje uit of het deelnemen aan een activiteit zien zij als belangrijke vormen van ontspanning. Voor veel mensen kan zo’n uitje soms best duur zijn. Bij NapPas vinden ze dat mensen niet te maken mogen hebben met financiële knelpunten om leuke uitjes te kunnen beleven.

De NapPas kost € 19,95 per jaar en is heel het jaar geldig! Onbeperkt en altijd korting voor maximaal 4 personen. De kortingspas heb je waarschijnlijk na één of twee uitjes al weer terugverdiend! Bestellen doe je hier!

Het aanbod van de uitjes is te vinden op de site. Dat wordt dus een flinke bucketlist, als je het mij vraagt. Veel plezier!

3 gedachten over “Voordeliger op stap met de NapPas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.