De populaire Juf Roos is vanaf 31 juli voor het eerst in de bioscoop te zien. Kun je niet wachten om mee te zingen met haar vrolijke liedjes? Kom dan op 21 juli naar de speciale Kinepolis Kleuterbios! Je ziet dan de voorpremière van de film en voor de kleine bezoekers zijn er leuke activiteiten. Ook gaan ze met een heus Filmdiploma naar huis. Een (eerste) filmbezoek om nooit te vergeten!

Na het succes op YouTube en de swingende theatertour is het nu tijd voor de allereerste bioscoopfilm van Juf Roos en buurman Gijs! De film zit vol met gloednieuwe liedjes en de bekende Hollandse kinderliedjes uit het RTL4 kinderprogramma van Juf Roos.

Lekker meezingen

De Kinepolis Kleuterbios is speciaal bedoeld voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). De lichten blijven gedeeltelijk aan en het geluid is iets gedempt. Ook is het geen probleem als de kinderen niet de hele tijd op hun stoel blijven zitten. Stil zijn hoeft ook niet. Juist niet! Want met de liedjes van Juf Roos wil je graag lekker hard meezingen! Tickets zijn nu te koop!

De allereerste film van Juf Roos

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken, versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren?

Praktische info:

 • Wat: Kleuterbios: Juf Roos
 • Wanneer: zondag 21 juli
 • Aanvangstijd(en): 10:00 uur
 • Start Film: 10:30 uur (in Dordrecht ook om 10:45 uur)
 • Speelduur: 60 min
 • Ticketprijs: € 8,00
 • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer en Cineast.
 • Meer info vind je hier.

 

9 gedachten over “Meezingen met Juf Roos’ allereerste bioscoopfilm tijdens Kinepolis Kleuterbios!

 1. Erg leuk om heen te gaan met 2.5 jarige zoon 💪🏻 In Kinepolis te Huizen.

  Sem geniet erg van de liedjes en dansjes die juffrouw Roos maakt 🎉 … gelukkig hoeft hij niet stil te blijven zitten 🤣🤪

 2. Ik zou dit heel graag willen winnen voor ons vriendje en buurjongetje Vince! Zelf kunnen we niet omdat we op vakantie zijn, anders waren we ook graag gegaan, maar ik weet zeker dat we Vince hier een groot plezier mee doen! Duimen duimen duimen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.