Ga mee met Prinses Emmy op dit magische paardenavontuur dat in het teken staat van vriendschap en moed. Just Film Distribution en Just4Kids brengen op 5 februari de magische film Prinses Emmy uit in de bioscoop. In dit avontuur wordt Emmy uitgedaagd op twee manieren. Ze gaat lessen volgen om een échte prinses te worden en moet door haar magische boek bewijzen dat zij haar magische talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden? Je ziet het vanaf 5 februari in de bioscoop.

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen. Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Speelduur: 78 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

38 thoughts on “Prinses Emmy in een magisch paardenavontuur! – 5 februari in de bioscoop

 1. Ik doe heel graag mee voor mijn stoere dochter hazel een echt paardenmeisje. Posters op haar muren, paardrijlaarzen in de gang 😊. Zij zou het super vinden!

 2. Dit zou een super leuke film zijn om voor de allereerste keer mijn dochtertje mee naar de bios te nemen! 🥰🍀❤️🙌🏻

 3. Voor mijn prinsesje Elin van 5, zij is een echt ‘paardenmeisje’ dol op paardrijden en het verzorgen van de paarden.
  Haar grote droom is om later een eigen manege te hebben.

 4. Mijn kleindochter heeft sinds een halfjaar een eigen paard bij een manege en oh wat is ze er blij mee! Je ziet haar met volle teugen genieten als ze op het paard zit!! 🙂

 5. Oh wooowww ik doe dolgraag mee voor mijn jongste dochter! Helemaal verzot op paarden en kijkt het liefste heeeeeeel de dag door de paardenfokkerij spirit. Ik weet dus zeker dat ze deze echt heel gaaf zou vinden !!!

 6. Ahhh heel graag voor mijn stiefdochtertje Helena van 6
  die zou hier toch zo gelukkig van worden
  leuk uitje voor onze volgende Desi en Helena dag <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.