In de aanloop naar de Floriade Expo 2022 in Almere staat voor de derde keer het Floriade Festival op het evenementenprogramma van Almere. Het is een voorproefje van wat er straks allemaal op de wereldtuinbouwtentoonstelling te ontdekken zal zijn. Dit jaar vindt het tweedaagse festival plaats op zaterdag 6 en zondag 7 juni. Het thema is ‘Gezondheid’. Bezoekers doen inspiratie op over hoe ze zelf gezonder kunnen leven. De organisatie roept mensen en organisaties op om actief bij te dragen aan het festival. Iedereen die leuke of bijzondere ideeën heeft kan deze aanmelden. Uit alle inzendingen maakt de organisatie een selectie.

Floriade Festival

Het festival is op zaterdag 6 en zondag 7 juni van 12.00 tot 17.00 uur en speelt zich af op verschillende locaties in Almere Centrum en op het Floriadeterrein. Bezoekers gaan wandelend, fietsend of per boot van de ene naar de andere locatie om het aanbod aan markten, workshops, rondleidingen en lezingen te ervaren. Het is een drukbezocht festival met een prachtige boodschap waarbij bezoekers zich verspreid over twee dagen onderdompelen in het thema gezondheid en meedoen aan de verschillende activiteiten.

Doe mee

Het thema dit jaar is ‘Gezondheid’. Om bezoekers een zo uitgebreid mogelijk programma aan te bieden, is de organisatie op zoek naar partijen die hen daarbij kunnen helpen of die zich willen presenteren. Scholen, bedrijven, verenigingen, stichtingen, burgers: iedereen met een goed idee of die denkt bij te kunnen dragen is van harte uitgenodigd zijn voorstel in te brengen op www.almerecentrum.nl/floriade-festival/aanmelden. De organisatie maakt een selectie uit alle inzendingen. Aanmelden kan tot en met 31 maart 2020.

Uitgelichte afbeelding: Not Your Average

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.