rogueposterIn een tijd van conflict, vormt zich een groep van onwaarschijnlijke helden, om de plannen voor de Death Star te stelen, het ultieme massavernietigingswapen van het Keizerrijk. Deze sleutelgebeurtenis in de Star Wars tijdlijn brengt gewone mensen samen, die de keuze maken om uitzonderlijke dingen te doen, en daardoor deel worden van iets belangrijkers dan henzelf.

De Death Star is bekend uit de originele Star Wars-film uit 1977. De gewaagde missie wordt geleid door de gerekruteerde rebel Jyn Erso. Tijdens deze gevaarlijke onderneming komen Erso en haar mede-rebellen meerdere slechteriken tegen, waaronder Darth Vader.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk en Riz Ahmed.

Rogue One: A Star Wars Story is vanaf 14 December 2016 in de bioscoop te zien.

Website: http://www.starwars.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/StarWarsNL
Twitter: https://twitter.com/StarWarsNL
YouTube: https://www.youtube.com/StarWarsNED

WINNEN!
Wij mrogue2ogen iemand blij maken met de volgende prijzen; 2 vrijkaarten voor de film, een neonprinted T-shirt (maat L) en een Key-chain. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!


 

 

79 gedachten over “Bios-tip: Rogue One: A Star Wars Story

 1. Iedere keer is het voor ons weer aftellen tot de volgende Star Wars film … ze vervelen nooit 🙂 … dus ook Rogue One staat deze maand bovenaan onze to-do-list!

 2. Dit lijkt me een zeer geschikte film om te gaan bekijken op een koude en regenachtige zondagnamiddag; lekker genieten van deze film met een mok warme Choco in de hand.

 3. Ik ben van jongs af aan helemaal gek van Star Wars films. De vorige vond ik wat tegenvallen, maar de trailer van deze nieuwe film ziet er weer fantastisch uit.

 4. Doe heel graag mee!!! Mijn neefje is helemaal gek van star wars.. Lijkt me leuk hem als verrassing mee naar de film te kunnen nemen

 5. Yess mmmm de force is strong with this one…. Me like Kiddowz !

  ALs groot star wars fan doe ik dan ook graag mee want wil toch wel erg graag weten wat de rol van The Deathtroopers (inderdaad geen stormtroopers )in deze film is !

  groet dennis

 6. Ik zou graag willen mee doen aangezien mijn vriendin en ik grote fans zijn. Het zou dan ook erg cool zijn om met een Rogue T-shirt naar de film te kunnen gaan.

 7. Yes!! Ik doe heel graag mee, het zoontje van mijn beste vriendin is groot Star Wars fan en ik zou hun dan ook heel graag blij willen maken met kaartjes voor deze nieuwe film 🙂

 8. Heel graag zou ik vrijkaartjes voor deze film winnen! Ik wil alle Star Wars films zien. De vorige heb ik ook in de bioscoop gezien, maar die vond ik toch wat tegenvallen. De trailer van deze nieuwste film belooft veel goeds!!!

 9. Ik zou héél graag met mijn neefje naar deze film gaan,
  Star Wars kan hij namelijk nooit weerstaan.
  Misschien is het wel één van de allergrootste fans,
  en naar Rogue One gaan is nu al een hartenwens.

  Van Darth Vader tot Luke, hij kent ze allemaal,
  en de laatste film vond hij ook geniaal.
  Dus, de kaartjes winnen zou zeker super zijn,
  samen met deze kleine man naar de bios, superfijn!

 10. A long time ago, in a galaxy far far away…

  Ben benieuwd of deze film ook met deze woorden begint… en hoe de openingsmuziek zal zijn…. ben zelf al vanaf 1983 betoverd door Star Wars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.