The saga continues….In Lucasfilm’s Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld.

Cast: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels,
Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern and Benicio Del Toro
Director: Rian Johnson
Producers: Kathleen Kennedy, Ram Bergman
Executive Producers: J.J. Abrams, Tom Karnowski, Jason McGatlin
Written by: Rian Johnson

Star Wars: The Last Jedi draait sinds gisteren in de Nederlandse bioscopen!

WINNEN!
Wij mogen twee mensen blij maken met een ontzettend gaaf merchandise pakket. Hierin zitten de volgende items: the Last Jedi Watch, the Last Jedi Travel bag en een the Last Jedi Keychain! Wie is er hier een echte Star Wars fan?? Laat je reactie hieronder achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

71 thoughts on “Star Wars: The Last Jedi

 1. ik doe heel graag mee voor mijn jongens die Star Was fan zijn en met dit prachtige kado erg blij zouden zijn vooral omdat een van mijn jongens ook nog is bijna jarig is zou het een top kado zijn

 2. Hier is ook een Star Wars Fan in de familie.
  Mijn kleinzoon spaart Star Wars poppetjes en zou ook heel erg blij worden van dit gave pakket.
  Voor hem doe ik graag mee.

 3. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon Kenny, een fervent Star Wars Fan, heeft alle films gezien inclusief de nieuwe die gisteren uitkwam. Hij heeft al zoveel items van Star Wars dat deze zeker niet mogen ontbreken. Zou voor hem een ontzettend gaaf kerstgeschenk zijn en ik zou hem dat kunnen geven, zoon blij moeder blij <3

 4. Tja,dat is dan toch echt mijn vriend! Hij begint mij nu ook al een beetje te besmetten met het virus van the Darth Vader…..en eigenlijk snap ik het ook wel dat hij het zo enorm leuk vind!
  Hij heeft ruim van te voren VIP-plaatsen besteld voor in de bios zodat hij tijdens de premiere een goed plekje had,haha!Nou dan ben je in mijn ogen een echte FREAK!!

 5. Hoi.

  Hier zit de star wars gekte in de familie.. Mijn man is fan sinds hij the empire strikes back in de bioscoop zag met zijn vader en broertje.. Daarna zijn moeder en jongste broertje ook geïnfecteerd.
  Nu is de volgende generatie aan de beurt.. Hun kinderen hebben zelfs namen die verwijzen naar deze filmserie. Deze prijs is dus zeer welkom hier..

 6. Oef waar moet ik beginnen ! ikzelf ben al sinds mijn jeugd fan van Star Wars. Vanaf het eerste moment dat ik Luke Skywalker het gevecht zag aangaan met Darthvader was deze man verkocht. Toen de eerste Star Wars film in de bioscoop kwam was ik nog niet geboren maar met een vader die fan is van de reeks werd het met de paplepel ingegoten.Toen deel 4/5/6 uitkwam (wat eigenlijk deel 1/2/3 is) zijn we ook samen naar de bioscoop geweest. wat was dat prachtig 2 mannen die samen genoten van de spannende nieuwe verhalen rondom Star Wars. Ook al zullen veel mensen het niet met mij eens zijn ik was meteen fan van Jar Jar Binks. En nu ze Star Wars land aan het bouwen zijn in Orlando en Anaheim begint het toch erg te kriebelen om te gaan kijken als het af is.
  Helaas kan ik geen kinderen krijgen maar gelukkig heeft mijn zus een ontzettend lief zoontje genaamd Jayden deze rakker heeft dankzij zijn oom, nu ook het virus te pakken dat Star Wars heet. Helaas leeft mijn vader (Jayden’s opa) niet meer maar ik heb het stokje overgenomen van mijn vader en neem Jayden elke keer mee naar de bioscoop. Ik zal nooit zijn gezicht vergeten toen hij zijn 1e eerste Star Wars film in de bioscoop zag 2 jaar geleden. Hij reageerde hetzelfde als mij destijds grote ogen en mond open naar het scherm kijken. Een traditie die voort zet.

  Het lijkt me dan ook geweldig om dit pakket te winnen zodat ik hem dit kan geven. Want zeg nou zelf ik ben al zijn lievelingsoom maar hiermee scoor ik natuurlijk dubbel zo hard. Al denk ik wel dat ik hem lief aankijk of ikzelf ook iets mag hebben, want tja ook ikzelf ben en blijf fan.

  May the Force be with you !

 7. Ooooo superactie mijn man en jongste zoon zijn grot starwarsfans dus de zou ik heel blij maken met dit prachtige pakket

 8. Ik ken de eerste trilogie van buiten, zo vaak heb ik die gezien. 😀 De tweede trilogie vond ik iets minder, maar nu met de nieuwste films vind ik het weer helemaal geweldig. Daarom doe ik graag mee aan de actie!

 9. Ik ben een echte Star Wars fan. Wat een mooie items zijn deze the Last Jedi Watch, the Last Jedi Travel bag en the Last Jedi Keychain. Heel graag!!

 10. Ik en mijn hele familie een gemeenschappelijke intresse. We zijn het niet altijd met elkaar eens maar alle verschillen verdwijnen zodra het onderwerp Star Wars gaat vetscijnen.

 11. Ik doe heel graag mee voor de kinderen, voor mijn zonen Nick en Luc.
  Zullen ze helemaal geweldig vinden !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 12. Mijn collega die helemaal gek is van star wars en een lopende Jedi is zou helemaal blij worden van dit pakket. Ik zou het graag voor hem willen winnen

 13. Onze Finn ‘Skywalker’ is GROOT fan en kijkt met zijn papa graag naar alle films!!!Wat zou hij dit pakket graag willen winnen!!!

 14. Wij zijn met de familie al diverse keren naar de Jedi geweest en hij blijft geweldig. Wat zou het fantastisch zijn dit mooie pakket te winnen en gewapend met dit merchandise pakket naar de film te gaan

 15. Wauw, gaaf! Mijn dochters zijn al net zulke fans van Star Wars al hun vader (alhoewel ze de films nog niet mogen zien, zijn ze wel gek van de characters, haha!). Ik waag een kans!

 16. mijn vrouw en ik zijn echte starwars fan we hebben alle films gezien zelfs tijdens het kijken van een star wars film toen mijn vrouw zwanger was waren we namen aan het bedenken we zagen toen het logo van lucas films en toen wisten we het onze zoon noemen we lucas en afgekort noemen we hem luke

 17. Ik heb hier thuis een groot StarWars fan zitten die het zeker wel verdient om een keer verrast te worden want het is een kanjer al kan hij dat zelf niet altijd zien 😉
  Dus mag ik alsjeblieft een lootje om kans te maken??
  Alvast bedankt,
  groetjes Sandy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.