Nicole en Daan zijn beide jarenlang werkzaam geweest in de voedingsindustrie. Daar zagen zij dat de ongezonde producten nog steeds de hardlopers zijn en daar willen ze samen verandering in brengen. Het introduceren van een merk met een missie was hun doel en dat is gelukt: Soof, siropen van niets anders dan fruit, groenten en kruiden. 

Soof siropen zijn;

  • 100% natuurlijk,
  • Bevatten niets anders dan fruit, groenten en kruiden.
  • Geen toegevoegde suikers
  • Zonder conserveermiddelen en kleur- en smaakstoffen,
  • Te bereiden met het lekkerste kraanwater
  • Eén fles is goed voor 18-47 glazen

Wij ontvingen een pakket met daarin alle 4 de smaken van Soof. Met het hele gezin hebben wij deze smaken getest…en heel eerlijk, in het begin hebben we eventjes er van op gekeken welke smaakcombinaties er zijn. Deze zijn namelijk best bijzonder te noemen…

Carrot, Ginger, Apple
Lemon, Mint, Apple
Blueberry, Lavender, Blackcurrant, Apple
Sweet potato, Cinnamon, Apple

Wat een feest om deze smaakjes te testen. De jongens hebben allebei een favoriet; Kian drinkt heel erg graag de Carrot Ginger Apple en Dante kies liever voor de Blueberry Lavender Blackcurrant Apple. Wij vinden eigenlijk alle smaakjes lekker…en we gaan het met oud & nieuw ook zeker weten schenken! Die Jip & Janneke champagne komt ons namelijk zo langzamerhand de neus uit!

Wil jij ook kleur geven aan je kraanwater met 100% natuurlijke siroop? Bestel vandaag nog! De minimale productie was 100.000 flessen. Dit is als startend bedrijf een groot risico maar bij Soof geloven ze in de behoefte naar natuurlijke siropen. De eerste flessen worden daarom verkocht via Crowdselling. Inmiddels zijn de eerste producten al in huis en kun je binnen 10 dagen genieten van je eerste glas Soof! Cheers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.