Ted is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die bij toeval archeoloog is geworden. Samen met archeologe Sara Lavroff en andere vrienden beleeft hij opnieuw een spannend avontuur. Een animatiefilm voor de hele familie, geregisseerd door Enrique Gato.

 

62 gedachten over “Ted & de Magische Smaragd – 24 augustus in de bioscoop!

    1. En ik geef de kaartjes aan mijn buurmeisje kan zij een leuke dag hebben met een van haar ouders ze zal haar ogen 👀 niet geloven

  1. Wat zou ik graag mijn kleinkinderen meenemen naar deze leuke film. Ik heb er 10 en ik denk dat de oudste aan de beurt is om samen met oma een heerlijke middag te hebben.

  2. Wauw, wat een leuke winactie! Mijn zoontje is nog nooit in de bioscoop geweest! Lijkt me leuk om hem hiermee te verrassen voor zijn 9e verjaardag!

  3. Lijkt me gezellig om met mijn neefje en nichtje naartoe te gaan! Hier in het zuiden hebben we nog eventjes vakantie, dus dat zou super leuk zijn om de vakantie op die manier af te kunnen sluiten.

  4. Wauw, mijn neefjes Tim en Sem. Leuk met z’n allen naar de film met popcorn en sinas genieten van Ted en zijn vriendjes!

  5. Ik doe mee voor mijn neefje! Wat tante-neefje quality time en gezellig samen naar de bioscoop. Het lijkt ons allebei een hele leuke film.

  6. Wow ,cool ik neem graag al mijn vrienden mee en ik had al wat kaartjes gewonnen van kidsweek dus ik kan het ook met m’n vrienden kijken en ook met mijn familie😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.