Ted & Het Geheim van Koning Midas is een vrolijke animatiefilm met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van o.a. Jan Kooijman (Ted) en Yvonne Coldeweijer (Sara), Pip Pellens (Tiffany), Charly Luske (Rackham), Murth Mossel (Schurk) en Ferry Doedens (Collega van Ted).

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden… maar ook nieuwe vijanden!

Ted & Het Geheim van Koning Midas draait vanaf 14 februari in de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

WINNEN!
Wij mogen 2 mensen blij maken met een leuke rugzak en 2 vrijkaartjes voor de film! Wie neem jij mee als je wint? Laat hieronder je reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen.

27 thoughts on “Ted & Het Geheim van Koning Midas – 14 februari in de bioscoop

  1. Hahaha! Ted is grappig. En mijn zoon van 12(!) heeft dit weekend al een keer of drie heel nonchalant geprobeerd te melden dat er een nieuwe Ted en de mummie film komt. Ik denk dat hij er graag naar toe wilt….

  2. Wat geweldig!!! Dit lijkt me echt zo’n waanzinnig leuke film om met de kids heen te gaan!! Ik ga dan ook heel hard duimen 🙂 het zou helemaal fantastisch zijn!! Een perfect uitje voor in de voorjaarsvakantie!

  3. Hi, leuke site! ik kwam erop omdat er een review van “Jona rent weg” op staat, die heb ik getekend.
    Dank daarvoor! Graag ding ik mee naar de bios kaartjes nu ik hier toch ben. 🙂
    Dan ga ik met mijn 2 zoons.

  4. Oh mijn dochtertje heeft het hier al een paar keer over gehad. Zou leuk zijn hier als verrassing mee naar toe te nemen. Leuk voor ons dochter/mama uitje. Omstebeurt krijgen de 3 kinderen zo’n dag. Heerlijk even alle aandacht. Saampjes. Genieten.

  5. Lijkt me een erg leuke film om samen te gaan kijken met mijn dochter isa. Ze is al heel de week ziek en moet hierdoor het vieren van carnaval op school missen ? Misschien dat een bezoekje aan de bios haar wat opvrolijkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.