Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle UglyDolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden!

Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

61 thoughts on “Ugly Dolls – bioscooprelease 31 juli

  1. Ik zou met mijn jongste zoon, Mason, naar de bioscoop gaan. Hij wordt op 31 juli 4 jaar. Het zal zijn 1e bioscoop worden. Hij is dol op alle knuffels die hij ziet en is zelf ook een knuffelkont!

 1. Super leuke actie! Ik doe graag mee, m’n dochter Demi van 5 zou het geweldig vinden om deze film in de bios te zien!😍

 2. Met mijn jongste zoon Liam. Veel gaat hij niet naar de bioscoop en ik zou hem dit enorm gunnen. Vorige week naar de mac geweest waar je al speeltjes krijgt in de happy meal waar hij al heel blij van werd en zei ik wil naar deze film!

 3. Ik doe graag mee voor ons zoontje Daley die 16 Augustus jarig is 🎉 hij is nog nooit naar de bioscoop geweest, wat zou dat een ervaring voor hem zijn! Hij zou dan samen met papa en mama gaan 💙

 4. Wat een leuke actie!! Helaas zit op vakantie gaan er deze zomer niet in voor ons maar gelukkig is het hier heerlijk weer dus we blijven positief! De kids gelukkig ook maar willen natuurlijk ook iets leuks doen! Hopelijk met ze naar deze leuke film!! Mijn knuffel van vroeger was een klein, dik bruin aapje, hij ligt nog steeds in mijn bed zo versleten als hij is haha. Ik vond hem zo leuk dat ik heb na heb laten maken voor mijn kids, wel in een andere kleur! Ze zijn er dol op!!

 5. Ik zou erg graag samen met mijn zoontje Sem gaan een gezellig mama zoon middagje er van maken 💜

  1. Lijkt me geweldig om heen te gaan met onze dochter Noor en de knuffel gaat dan natuurlijk al gezellig mee 🙂

 6. Oh dat zou mijn kleindochter geweldig vinden en ze is 6 weken bij mij in de zomervakantie . Wat een enorme verassing zou het voor haar zijn als ze samen met oma naar deze leuke film zou gaan ugly dolls en nog een knuffel ook dat zou echt een feest zijn

 7. Wat leuk, ik neem graag mijn lieve maar zo onzekere dochter mee van 7 jaar, want in deze film zit een prachtige boodschap voor haar! Gezellig met zijn twee en natuurlijk mag de ugly dolls knuffel mee!!

 8. Mijn dochter en zoon hebben heel wat knuffels. van mooie tot zacht van schattige tot echt wel enkele met een foutje… Maar ze zijn allemaal even geliefd en hebben hun eigen plekje in bed. Waarbij ik me soms afvraag hoe mijn kinderen nog een plekje voor zichzelf kunnen vinden…

 9. De kaartjes zou ik aan mijn 2 jongenskleinkinderen willen geven, dan kan ik mijn jongste kleinzoon vast verblijden met de knuffel! Zo hebben ze allemaal iets!

 10. Ik wil er wel heen, naar deze film! Samen met het hele gezin, dus dat wordt nog een paar kaartjes erbij kopen 🙂 Gezelligheid!

 11. Ik zou graag mijn zoontje van 3,5 meenemen naar deze film! Gezellig samen met pap een ‘mannendag’ ervan maken!

 12. leuk!! ik zou met onze zoon Yoeri gaan, een gezellig uitje na een verdrietige week heeft hij wel verdiend! en dan ook nog een knuffel als bonus, dat is toch echt helemaal geweldig!

 13. Ik denk dat ik mijn dochter hier heel blij mee maak. Kan ze lekker met pappa naar de bioscoop. En dan is de knuffel voor haar zusje.

 14. Mijn zoontje wil graag weer een keer met mij naar de film. Dit lijkt me wel een leuke en geschikte film. We zullen er een echt uitje van maken!

 15. Gezellig samen met mijn jongste kleindochter naar deze leuke film en haar ook nog een grappige knuffel geven.
  Daar wordt zij vast blij van.
  Volgens mij is ze nog nooit naar de bios geweest. Wordt vast een leuke ervaring voor haar.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.