Verschrikkelijke Ikke 3, ook wel bekend als “Despicable me 3”  is de nieuwste animatiefilm van Universal Pictures en is in Pathé Arena te Amsterdam, feestelijk in première gegaan.

De makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing hebben weer een masterpiece weten neer te zetten. We werden omringd door de Nederlandse stemmencast waaronder Carlo Boszhard, Pip Pellens, Beau van Erven Dorens, Trudy Labi, Jelle Stout en heel veel gele Minions.

De Minions zijn de favoriete figuren van onze kinderen! Ik kon ze blijer dan blij maken, dat we naar de officiële première mochten voor KiDDoWz. Mijn kinderen heb ik nog nooit zo Hyper-de-pieper door de kamer zien stuiteren en dat ging over de gele loper zelfs nog door. Uiteraard hebben we van tevoren uitgebreid geshopt om Minionwaardig over deze loper te gaan.

Succes
We waren al verliefd op het verhaal na de eerste Verschrikkelijke Ikke en het verbaasde me dus geen moment dat nummer 3 dus ook gemaakt is. Despicable Me 2 was zelfs een van de meest winstgevende animatiefilms ooit. Ik lees op nu.nl  dat de film wereldwijd al zo’n 680 miljoen euro opgeleverd heeft. Ook de nieuwste film vinden we weer een groot succes. Er werkt veel gegrinnikt en gelachen in de zaal.

Het verhaal
Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith & Agnes beleven ook deze keer weer een nieuw avontuur! En de té grappige en populaire Minions niet te vergeten. Het verhaal is weer origineel en zit fantastisch in elkaar. Balthazar Bratt (Carlo Boszhard), een kind ster uit de jaren tachtig heeft een duister plan om de wereld te veroveren. Aan Gru (Jon van Eerd) de taak om hem tegen te houden. Niet eenvoudig omdat zijn halfbroer Dru terugkeert. Ware broederliefde… De humor is treffend en we hebben van de film genoten. Ik weet zeker dat je hem nogmaals moet zien om alle grapjes mee te krijgen. Er is echt overal over nagedacht tot in detail.

Nederlandse versie
De Nederlandse versie is wel zo handig voor de kinderen om het hele verhaal te kunnen volgen. Ik weet niet of ik de enige moeder ben, maar ik vind het soms verbazingwekkend hoeveel kids meekrijgen, als ze naar een Engelse tekenfilm of animatie kijken. De film wordt aangeraden vanaf 6 jaar en als je Olivette volgt, weet dat mijn jonkies nog maar 1,3 en 4 zijn. Yvette(3) en Olivier(4) hebben echt genoten en vonden de 3D bril fantastisch. Je merkt dat het geduld ietwat begint op te raken na een uur en uiteraard moest deze mama even richting toilet met de kids, aargh… Dat is inherent aan de leeftijd. De film vonden ze ge-wel-dig en ze houden niet meer op over BANANA’s..;-D

De Nederlandse stemmencast 
Het zijn bekende namen die de film hebben ingesproken. Ik maak er met Kay altijd een spelletje van wie de meeste stemmen goed heeft en deze keer was hij de winnaar. De stemmencast bestaat uit Jon van Eerd (Gru en Dru), Kim van Kooten (Lucy), Carlo Boszhard (Balthazar Bratt), Pip Pellens (Margo), Beau van Erven Dorens (Silas Rammelbips), Elise Schaap (Valerie Da Vinci), Trudy Labij (Gru’s moeder), Kee Derwig (Agnes), Jelle Stout (Niko) en Enzo Knol (Clive). In de originele versie zijn de stemmen ingesproken door o.a. Steve Carell (Gru) Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (South Park) als slechterik Balthazar Bratt.

Release
VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 draait vanaf 24 juni in de originele versie (DESPICABLE ME 3) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D. Wij vinden het een absolute aanrader!

Marjolein – http://olivette.nl/

6 thoughts on “Feestelijke familiepremière van VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.