Een watertafel stond al jaren bovenaan mijn verlanglijstje. Sinds dat we in ons huidige huis wonen, werd deze wens alleen maar groter. Leuk voor Kian om lekker mee te kunnen spelen en ook Dante vindt spelen met water altijd heerlijk. Wij ontvingen de Little Tikes Fountain Factory en na het in elkaar zetten hiervan, konden de jongens er fijn mee spelen…!

Ik vind de tafel niet heel erg handig om in elkaar te zetten. De handleiding is m.i. niet heel erg duidelijk, daarom verwijs ik jullie graag door naar een dit filmpje op YouTube. Scheelt je een hoop tijd, als het op deze manier doet!

De watertafel is wel ontzettend leuk en kleurrijk. Een aanwinst voor op ons (veel te kale) terras. Ook leuk voor in de tuin natuurlijk (als je die hebt). Ververs iedere dag het water en maak de tafel na gebruik goed schoon, zo voorkom je een hele hoop nare dingen zoals legionella.

De watertafel is voorzien van een handige afvoerstop, die makkelijk schoon te maken is. De Little Tikes Fountain Factory watertafel is voorzien van leidingen die op verschillende manieren te verbinden zijn. Daarnaast beschikt de watertafel over verschillende accessoires, zoals een kiekeboe personage, een bootje, waterbeker en trechter voor een nog leukere speelervaring! Er gaat ongeveer 26 liter water in de tafel.

Watertafels stimuleren de zintuigen én het samen spelen. Door de verwisselbare leidingen en kranen ontwikkelen kinderen hun motorische vaardigheden, op een speelse en praktische manier. Pomp het water naar de watertoren, zet de kranen open en leidt het water naar één van de drie fonteinen.

Meer informatie vind je hier.

10 gedachten over “Review: Little Tikes Fountain Factory (2+)

  1. Zoiets is echt te leuk voor met dit weer te spelen. ik heb trouwens iets bijgeleerd. Zo wist ik helemaal niet dat kinderen hun motorische vaardigheden kunnen leren door dit te doen. Eigenlijk speel je dan en toch leer je iets bij. Ik ga het zeker eens tonen aan mijn zusje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.