Ik blog natuurlijk zelf, maar ik vind het ook heerlijk om blogs te lezen van anderen. Omdat het mooi weer is en jullie, hoogstwaarschijnlijk, in de tuin of op een terras vertoeven, deel ik hierbij mijn top 5. Zo hebben jullie ook wat te lezen, terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn!

#1 Kelly Caresse
Kelly is mama van 2 dochters, zwanger van de derde dochter en de vrouw van Yannick. Kelly heeft een echte mama lifestyle blog, waarop je kunt lezen over moederschap, lifestyle, fashion, food & nog veel meer. Ook is Kelly een fanatiek vlogger. Kortom genoeg te lezen op KellyCaresse.nl!

#2 ALBOE
A
Little Bit Of Everything, is een mama blog over alles wat het leven leuker maakt! Bloggers Kim Jacobs en Ilonka Smits schrijven wekelijks over uiteenlopende onderwerpen zoals zwangerschap, moederschap, interieur, mode, lifestyle, shoppen en voeding. Daarnaast wordt er ook een heleboel gevlogt! Neem snel een kijkje op Alboe.nl!

#3 De Huismuts
Rachel haar blog “de Huismuts” staat vol mommy (to be), interieur, food en hotspot inspiratie. Rachel gaat binnenkort trouwen met Willem en is de mama van Pip. Ook zij houdt enorm van vloggen (spoiler: veel Pip en Willem in beeld, maar ook vriendin Co with the flow komt voorbij). Snel lezen en kijken dus bij DeHuismuts.com.

#4 Thuisleven
Miranda en Linda, jullie waarschijnlijk wel bekend als (regelmatige) bloggers voor KiDDoWz, hebben een tijdje geleden hun eigen webstek geopend! Thuisleven biedt blogs over lifestyle, vakanties, dagjes uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. Lees snel meer op Thuisleven.com.

#5 Marstyle
Marguerita is mama van 2 leuke dochters van 4 en 6 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch heel erg verschillend. Marstyle test heel graag nieuwe producten en ervaringen uit, van kleding tot food, van beauty tot pretpark. Je leest er dus veel reviews en leuke tips! Verder kun je lezen over het Syndroom van Duane van de jongste en hoe ze hun leergierige oudste dochter uitdagen. Snel door naar Marstyle.nl dus maar!

3 thoughts on “Top 5: Mijn favoriete blogs/vloggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.