Het is een trend aan het worden; kinderen die bepalen waar de vakantie naartoe gaat. Uit onderzoek blijkt dat bijna 90% van de kinderen meebeslist over de invulling van de vrije dagen. Ouders doen er alles aan het om hun kroost naar de zin te maken; wordt het deze vakantie diepzeeduiken of schatgraven in Spanje? Bioscoopketen Kinepolis maakt ieders dromen waar, zonder lang in de auto of het vliegtuig te hoeven zitten.

De hele voorjaarsvakantie draaien ze de nieuwste en leukste kinder- en tienerfilms op het witte doek. Ga met de allerkleinsten op onderwateravontuur met Diep in de zee of beleef avonturen met duwboot Elias en Bob de Bouwer. Reis met je kids naar het Spaanse Granada met Ted & het geheim van koning Midas. Blijf in Andalusië en leer van stier Ferdinand dat je je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat. Of reis naar het kleurrijke Mexico voor Disney-Pixar’s muzikale droom Coco.

Voor wie ook een beetje historisch bewustzijn wil meegeven en beleven, is de hilarische Aardman-productie Early Man een goede keuze. In die film bepaalt een potje prehistorisch voetbal welke stam de vallei mag veroveren.

Ook voor tieners en volwassenen heeft Kinepolis spannende titels geprogrammeerd. Wat dacht van je van Maze Runner: The Death Cure, Marvel’s Black Panther, of het romantische EveryDay? Bij Kinepolis kijkt iedereen zijn ogen uit deze voorjaarsvakantie!

Kijk voor de verschillende locaties op https://kinepolis.nl/

Naar welke film ga jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.