frozen1Wegens de enorme populariteit van Disney’s Frozen brengt The Walt Disney Company  de komende feestdagen een speciale Frozen Sing-A-Long versie in de Nederlandse bioscopen uit. Met meer dan 20.000 verkochte platen bereikte de soundtrack van deze hitfilm de gouden status. In het TV programma Life 4You werden de voice cast leden Willemijn Verkaik (Elsa) en Carlo Boszhard (Olaf) vandaag verrast met de uitreiking van de gouden award. Zelden wordt een soundtrack goud en dit bewijst eens temeer hoe populair ‘Frozen’ bij het Nederlandse publiek is. 

Vanaf zondag 14 december kun je in de Nederlandse bioscopen voor het eerst meezingen met de Frozen Sing-A- Long. Een magische sneeuwvlok geeft de maat aan bij de ondertitels, zodat het bioscooppubliek uit volle borst alle favoriete nummers kan meezingen van deze met met 2 Oscars® bekroonde hitfilm. Al eerder werd in de Verenigde Staten de Frozen Sing-A-Long in de bioscoop vertoond, compleet met publiek verkleed als Anna, Elsa, Olaf of een van de andere karakters uit de film. Dit bleek een enorm succes en nu is dan ook Nederland aan de beurt.

frozen2OVER “FROZEN”
Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhuld is door een strenge eeuwige winter. Om een einde te maken aan de betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Met elkaar maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden zodat ze samen de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een grappige sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Ze gaan de koude strijd aan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

‘ Frozen’ is bekroond met Oscars® voor Beste Animatiefilm en Beste Orginele Song ‘Let it go’ De film is geregisseerd en geschreven door Chris Buck (‘Tarzan’, ‘Surf’s Up’) en Jennifer Lee (scriptschrijfster ‘Wreck-it Ralph’). Peter Del Vecho (‘Winnie de Poeh’, ‘Prinses en de Kikker’) heeft de film geproduceerd. Met originele liedjes van Kristen Anderson-Lopes (‘In Transit’, ‘Winnie de Poeh’) en Tony® winnaar Robert Lopez (‘The Book of Mormon’, ‘Avenue Q’), en originele muziek van Christophe Beck (‘The Muppets,’ met Oscar® bekroonde short ‘Paperman’). Disney’s ‘Frozen’ Sing-A-Long draait vanaf 13 december 2014 in de bioscoop.

 

Volg Walt Disney Nederland Via Facebook, Twitter en YouTube:
www.facebook.com/WaltDisneyNederland , www.twitter.com/WaltDisneyNL , www.youtube.com/WaltDisneyStudiosNL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.