Trek je klompen uit de kast en maak kennis met het boerenleven. In de meivakantie (19 april t/m 5 mei) heten boer Harm en boerin Lies jou van harte welkom. Deze harde werkers geven jou een kijkje op het erf en jij … helpt natuurlijk gewoon een handje mee.

OP JE KLOMPEN!

Op het boerenerf is er altijd werk voor tien, dus stroop je mouwen maar op. Met je neus in de buitenlucht help jij mee met de boerenfamilie. Raad welk ei bij welke vogel hoort, duik in de wereld van de zoemende bij en ontdek hoeveel melk je nodig hebt om kaas te maken. Al dat werken, je krijgt het er warm van … Plof neer op een hooibaal of kom even bij met een heerlijke pannenkoek.

ONTMOET DE DIERVERZORGER

Van een klompendans tot oud-Hollandse spelletjes: de meivakantie staat bol van de boerenactiviteiten rondom Restaurant de Boerderij. De dierverzorger staat klaar om jou alles te vertellen over de dieren op het erf. Jij ontdekt dat er naast tijgers en olifanten ook allerlei boerderijdieren in het park leven.

KOOP JE TICKETS ONLINE

Boerenleven is gratis voor iedereen die een bezoekje brengt aan DierenPark Amersfoort in de meivakantie. De activiteiten zijn extra leuk voor de kleintjes.

Meer informatie over het park vind je hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.