Zodra de zon buiten schijnt zetten veel mensen hun ramen en deuren open. Lekker de frisse buitenlucht naar binnen halen! De mooi vormgegeven en functionele Stoppy voorkomt slaande deuren en dichtwaaiende ramen. Dankzij de unieke vorm past deze deurstopper altijd en overal.

De kwaliteit van de lucht in huis is vaak vele malen minder dan de buitenluchtkwaliteit, waardoor de slechte luchtkwaliteit in huis één van de vijf grootste gezondheidsrisico’s vormt. Aangezien we ongeveer 80 % van onze tijd binnenshuis besteden, kan het geen kwaad om thuis, op school of op kantoor elke dag een raam open te zetten.

Frisse lucht in huis

Het bijzondere van deze deurstop is dat hij niet alleen geschikt is voor het openhouden van deuren, maar ook gebruikt kan worden voor ramen. Of je nu een draai- of tuimelraam hebt, van kunststof, aluminium of hout. Dat maakt niet uit. Door het unieke kommavormige design kan Stoppy een hoogte tot 9 cm overbruggen en past de raamstopper altijd. Laat die frisse lucht maar komen!

Multifunctionele deurstopper

Stoppy is niet alleen ideaal bij het laten luchten van je huis. Ook als je huisdieren of kinderen vrij in en uit het huis wil laten lopen biedt Stoppy de oplossing. Of als je een tuinfeest geeft of aan het poetsen bent. Stoppy maakt het je makkelijk! Zeker in de zomer, als kinderen volop buitenspelen gebeurt het regelmatig dat er meerdere deuren tegelijk open staan en vervolgens hard dicht slaan. Door het gebruik van deze deurstop heb je hier geen last meer van.

Over Stoppy

Stoppy is gemaakt van onschadelijk, duurzaam en weersbestendig rubber dat niet alleen sterk, maar ook flexibel, buigzaam en stroef is. Hierdoor worden ramen en deuren goed geblokkeerd, zonder ze te beschadigen. Zelfs de zwaarste deur wordt goed opengehouden. Stoppy werkt onder andere voor houten deuren, glazen terrasdeuren, balkondeuren en alle soorten ramen. Zet je raam wagenwijd open in de zomer, zodat de heerlijke koele buitenlucht volop kan binnenkomen. In de winter of bij regen zet je hem op een kleine kier, zodat de luchtkwaliteit binnenshuis altijd goed is.

Stoppy is verkrijgbaar in 13 kleuren voor € 5,95 via www.stoppy.nl of bol.com!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.