Met het succes van de eerste twee edities nog vers in het geheugen, staan de Happy Spirit Days 2019 alweer voor de deur. Het charmante festival belooft ook dit jaar drie dagen vol toonaangevende sprekers, eigentijdse workshops en optredens in een sfeervolle en intieme setting. Zo volg je een yin yoga les met live drums, harp of een DJ, kom je op adem bij gerenommeerd ademcoach Tom van Huijstee en geeft filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen. Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst. Op de Happy Bazaar is 24/7 veel ander moois te ontdekken; belevingen die nog mooier worden door de charmes van het landelijke terrein. Happy Spirit Days 2019 vinden plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 & zondag 23 juni op een authentieke boerderij in het midden van ’t land.

Met beide voeten in het boerderijgras

Wijze woorden, swingende sessies en life-changing workshops – op de Happy Spirit Days kies je zelf uit het programma-aanbod dan 45 toonaangevende personen. Tijn Touber geeft weer zijn best of meditatie, Jesse van der Velde laat je de innerlijke stilte in jezelf vinden en bekend performance artiest Jennifer Ann en Boeddhistisch monnik Olande Ananda komen speciaal voor de gelegenheid naar Nederland. Kennis maken, kennis verdiepen of gewoon nieuwsgierig – op de Happy Spirit Days vind je alle ingrediënten voor een leven in balans.

Zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk feelgood festival waar het vooral leuk is, iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet.

Over de Happy Spirit Days

Happy Spirit Days is een onvoorstelbaar leuk en goed festival op en rond een prachtige privéboerderij in het sfeervolle Gooi. Binnen en buiten gaan in elkaar over met ruimtes die veel contact houden met de omgeving. Het festival wordt gehouden op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 en is geopend van 10.00 tot 19.00 uur; zaterdag tot 21.00 uur. Om het kleinschalige karakter te waarborgen zijn er per dag niet meer dan 300 kaarten beschikbaar. Het festival met gratis thee schenkerij is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto; parkeren op het tegenoverliggende terrein is gratis. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze. Zie voor meer informatie & tickets www.happyspiritdays.nl.

20 thoughts on “Happy Spirit Days 2019: 21, 22 en 23 juni in Blaricum!

 1. Wow, ik kende dit helemaal niet. Maar wat een heerlijk festival!
  Ik heb even naar de workshops gekeken en ik zou ze bijna allemaal wel willen doen 😅
  Als ik dan toch een top 3 moet kiezen zou ik gaan voor de Innerdance, de soul retrieval en de wilde kruidenwandeling.

  En ik zou een goede vriendin van mij meenemen die dit ook wel zou kunnen waarderen!

 2. Benieuwd! Ik zou alleen op 23 juni kunnen en de workshops waar ik nu naar kijk zijn Klankschalen, de workshop over loslaten. (Maar misschien vind ik die te ingewikkeld / moeilijk) en de flow mantra meditatie. Het liefst neem ik vriendin Muck zo zonder Facebook mee.

  1. Wat zou dit geweldig zijn. Nog nooit geweest maar ik weet zeker dat mijn vriendin Mariska en ik zullen genieten van zowel de workshops, er zijn als onze qualitytime. Een keuze uit de workshops is ‘n lastige omdat er veel interessant zijn/lijken. Mijn voorkeur gaat uit naar – healing drum&yin yoga sessie – soul retrieval, geleide sjamanische meditatie – weg met de stress. Zou super zijn als ik mijn vriendin hiermee kan verrassen

 3. Wat een tof festival en ook nog eens heerlijk dichtbij 🙂

  De volgende workshops lijken mij zeer interessant:
  Heling met ademhalen

  Vipassana meditatie workshop

  Mindfulness

  Ik zou een goede vriendin van mij (en mijzelf hihi) heel blij maken met tickets voor dit festival 🙂

 4. Alleen al om de leuke workshops zou ik voor beide andere dagen kaartjes kopen..
  De lezing de tranen van onze voorouders lijkt mij erg interessant
  Een soul retrieval lijkt me gaaf.. ik moet blijkbaar dus wel 2 dagen komen want t zijn al workshops op de vrijdag en zaterdag😂

  Zit er in de buurt een leuke overnachtingsmogelijkheden??

 5. Ik wil heel graag een keer naar zo’n festival! Mijn voorkeur gaat uit naar: Workshop Geluk (van Jan Jaap van Hoeckel), Workshop De kracht en eenvoud van loslaten (van Anita van Ostaden), Ben jij een Happy Sleeper? (van Anouk Puister).

  Als ik deze kaartjes win, neem ik mijn vriendin Karlijne mee!

 6. Ik doe erg graag mee, zou er heel graag naar toe willen, lijk me heel bijzonder.

  Groetjes Anneliese de Waal

 7. Wat leuk dat je hier kaartjes voor mag weggeven. Lijkt me fijn om me samen met mijn moeder even in deze wereld te begeven.

 8. Wat een leuk festival. En laat onze winkel nou ook Happy Spirit heten en spiritueel georienteerd zijn! Ik zou ze dus graag winnen om onze spirit nog vrolijker te krijgen bij onze naamgenoten 😁

 9. Super gaaf!
  Lastig om te kiezen tussen de interessante workshops maar met stip bovenaan staat de interactieve geurworshop! In contact met medium nicolette anna en wilde kruiden wandeling ook heerlijk! 🤩
  Ik ga met mijn vriendin Gaby. Drukte van het leven neemt de overhand en een dag Happy Spiriten geeft ons onze Zen tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.