blue1Ahoy, Zoetwaterpiraten! Deze herfstvakantie bezoeken Sjonnie, de stoerste stadsmuis van Amsterdam, en zijn trouwe vriend Harold de kat de kade van Blue Boat Company om bemanning te werven voor de ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ rondvaart. Kinderen kunnen ‘s ochtends de twee vrienden via een meet & greet ontmoeten en gaan vervolgens met Sjonnie in zee om Harolds waterangst te overwinnen. Terwijl ouders naar een zelfgekozen audiotour luisteren, gaan de Zoetwaterpiraten op een spannend en interactief avontuur.

Tijdens de vaart (duur: 75 min.) gaan kinderen als een echte Zoetwaterpiraat, met behulp van een piratenkijker, in de stad dieren spotten. Ook ontwerpen ze een zelfbedacht familiewapen, luisteren ze naar watergeluiden, tekenen ze een schip en krijgen ze van Sjonnie en Harold nog véél meer interactieve opdrachten mee.

AMSTERDAM - Zoetwater Piraatjes bij Blue Boat. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

AMSTERDAM – Zoetwater Piraatjes bij Blue Boat. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

WINNEN!
Nu mogen wij van Blue Boat Company een hele toffe prijs weggeven… namelijk 1×1 familie ticket: met dit ticket kunnen 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen van 4 t/m 12 jaar mee met een rondvaart. Volwassenen kunnen zelf een audiotour uitkiezen terwijl de kids luisteren naar het Zoetwaterpiraten avontuur. Wil jij kans maken op deze beroemde prijs? Deze actie is inmiddels afgelopen!

Meer informatie: http://blueboat.nl/nl/rondvaart_zoetwaterpiraten.html

26 thoughts on “Het spannendste avontuur in de herfstvakantie!

 1. Hoeveel mensen hebben er nou 4 kinderen van 4 t/m 12 jaar….?
  Nou WIJ! ….5, 8, 10 en 12 jaar…
  En in de herfstvakantie wilden we toch al een dagje Amsterdam doen, omdat daar in de zomervakantie door omstandigheden niet meer van gekomen was….
  Ideale prijs dus…. beetje vaderlandse geschiedenis opdoen …. Goed voor de algemene ontwikkeling van onze meiden!
  We gaan ook naar het scheepvaartmuseum namelijk ; leuke combi…

 2. Dat zou echt geweldig zijn voor ons gezin met drie kinderen. Zij luisteren naar de Zoetwaterpiraten en wij kiezen onze eigen ‘rondvaart’ en toch doe je alles samen. Wat een geweldig leuk idee. Mijn eigen Zoetwaterpiraten kijken er met spanning naar uit!

 3. Wat een geweldige kans, doe heel graag mee voor mijn dochtertje en mijn nichtje. Ze spelen vaak piraatje en zouden dit echt fantastisch vinden. Hopelijk mag ik ze verrassen met dit leuke dagje uit zou te gek zijn.

 4. Wat een originele tour over het water en lijkt me heerlijk om dit samen met mijn gezin te ondergaan en beleven en op zoek te gaan naar de piraten, heerlijk dagje Amsterdam!

 5. Amsterdam hebben we nog nooit bezocht,
  En kijken erg uit naar een rondvaarttocht.
  Onze zoontjes willen graag als zoetwaterpiraat aan boord,
  het piratenverhaal hebben ze nog niet gehoord.
  Ze “storten” zich graag in het grachtenavontuur,
  en genieten vast voor lange duur.
  Daarom laat ik deze kans niet schieten,
  En zouden we graag van de rondvaart willen genieten….

 6. Dat is weer eens wat anders… en een familiekaart met 4 kinderen vind ik ook fijn. Moet er altijd twee thuis laten

 7. Ik heb hier 4 zoetwaterpiraten die heel graag op avontuur in de grachten van Amsterdam met Harold & Sjonnie! Lijkt me super leuk voor mijn zoontje zijn kinderfeestje een super gave prijs van Blue Boat Company .

 8. Dat zou wel een extra goede reden zijn om in de herfstvakantie een bezoekje aan de hoofdstad te brengen met de kinderen. Ik ga duimen dat we die rondvaart winnen.

 9. Lijkt me onwijs leuk om dit met mijn vriendinnen te doen in de herfstvakantie. Dan gaan we samen met mama en papa en maken we er een leuke dag van !

 10. Wat een grappige rondvaart en zou deze graag samen met mijn gezin ondernemen, weer eens iets heel anders en erg leuk om te doen en van te leren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.