Kinderen die gistermiddag met hun ouders nietsvermoedend op de boulevard van Scheveningen aan het uitwaaien waren, keken verrast op toen ze in het zand LEGO® boxen met daarin een wel heel bijzondere ‘schat’ vonden. De gelukkige vinders van de boxen werden getrakteerd op de allereerste tickets voor het ‘First To Play-weekend’. De vinders van de gouden LEGO® box mochten bovendien de eerste jaarpas in ontvangst nemen. Op zaterdag 2 en zondag 3 mei organiseert LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen het ‘First To Play-weekend’, waarbij de allereerste LEGO® fans en -liefhebbers de nieuwe attractie kunnen ontdekken voordat het officieel open gaat voor publiek op 7 mei. Tickets voor dit weekend zijn nu verkrijgbaar zolang de voorraad strekt via: legolanddiscoverycentre.nl/scheveningen/

Het ‘First To Play-Weekend’

Op zaterdag 2 en zondag 3 mei organiseert LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen het ‘First To Play-weekend’, waarbij de allereerste LEGO® fans en -liefhebbers de nieuwe attractie al kunnen bezoeken voordat het officieel open gaat voor publiek op 7 mei. Tickets voor dit weekend zijn nu verkrijgbaar voor €18,25 per ticket, zolang de voorraad strekt. Ook jaarpassen met speciale toegang tot het ‘First To Play-weekend’ zijn reeds te koop: voor €95 per persoon kunnen families het LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen het hele jaar door bezoeken. Als extraatje krijgen bezoekers bij aanschaf van een jaarpas een exclusieve ‘Annual Pass Collectors Brick’, speciaal gemaakt voor de 27e LEGOLAND® Discovery Centre vestiging in Scheveningen. Let op: toegang voor dit exclusieve weekend is enkel mogelijk bij aanschaf van één van deze twee tickets.Tickets voor na de officiële opening komen later in de verkoop.

Over LEGOLAND® Discovery Centre

LEGOLAND® Discovery Centre is een overdekte binnenattractie gebaseerd op het LEGO® steentje. Het concept is bedacht en ontworpen speciaal voor kinderen. De attractie biedt een unieke en speciale plek voor 2 tot 3 uur interactief vermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. De nieuwe attractie heeft verschillende LEGO® speelzones, een creatief LEGO® bouw- en test gebied, een gethematiseerde LEGO® ‘attractierit’, een 4D-bioscoop en een MINILAND met Haagse highlights. Ook is er een special leslokaal aanwezig waar bezoekers een masterclass van een LEGO® Meester Model Bouwer kunnen volgen. De LEGOLAND® Discovery Centres zijn ontwikkeld door Merlin Entertainments. De vestiging op Scheveningen is de 27e wereldwijd. Voor meer informatie: legolanddiscoverycentre.nl.

Over Merlin Entertainments Limited

Merlin Entertainments Limited (Merlin) is wereldleider op het gebied van entertainment voor het hele gezin. Merlin exploiteert nu meer dan 130 attracties, 20 hotels en 6 vakantiedorpen in 25 landen en op 4 continenten. Hiermee is het de grootste exploitant van bezoekersattracties in Europa en de nummer twee wereldwijd. Het doel van Merlin is om samen met de 67 miljoen bezoekers over de hele wereld gedenkwaardige ervaringen en herinneringen te creëren. Dit dankzij de iconische merken, verschillende attractietypes en de toewijding en passie van ruim 28.000 medewerkers. Voor meer informatie: merlinentertainments.biz.

Uitgelichte afbeelding: LEGO® boxen verstopt op strand van Scheveningen ©Ronald Speijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.