bal1Peppa, het schattige maar ondeugende varkentje is al 10 jaar een waar fenomeen in Groot-Brittannië en verovert nu de harten van pep1Nederlandse kindjes. Met Sint Maarten op komst brengt Peppa een speciaal bezoek aan vier vestigingen van Ballorig Speelparadijs! Van 1 tot en met 9 november is het Peppa week in alle 32 vestigingen van het overdekte speelparadijs. Kinderen kunnen hun eigen Peppa lampion maken en het kindje met de mooiste lampion wint een mega Peppa pakket. In de vestigingen Assen, Emmen, Nijverdal en Wijhe komt Peppa op 8 en 9 november langs voor een heuse meet & greet!

In de week voorafgaand aan Sint Maarten staan alle vestigingen van Ballorig in het teken van het lieve varkentje Peppa. In alle Ballorig vestigingen liggen knutselspullen, zodat kinderen hiermee hun eigen lampion in Peppa stijl kunnen maken. Elk kind dat een Peppa lampion knutselt, maakt kans op een prijzenpakket vol met Peppa producten. In de vestigingen Assen, Emmen, Nijverdal en Wijhe worden kinderen nog extra verwend. Hier komt Peppa namelijk hoogstpersoonlijk langs voor een meet & greet. Kinderen kunnen Peppa een handje komen schudden en een knuffel geven!

Peppa op bezoek
In het volgende schema is te zien waar en wanneer Peppa aanwezig is tijdens de Peppa week.

 Plaats
 Dag
 Tijd
 Assen  Zaterdag 8 november
 11:00-13:00 uur
 Emmen  Zaterdag 8 november  15:00-17:00 uur
 Nijverdal  Zondag 9 november
 11:00-13:00 uur
 Wijhe  Zondag 9 november  15:00-17:00 uur

Over Peppabal2
Peppa woont samen met haar ouders en haar broertje George en maken samen veel avonturen mee. Peppa houdt van spelletjes, verkleden en van gezellige dagjes uit. Maar het allerliefste springt ze in een modderpoel. Haar avonturen lopen altijd goed af en eindigen met vrolijke knor. Peppa is al 10 jaar een waar fenomeen in Groot-Brittannië en verovert ook in Nederland al vele kinderharten. Doordat Peppa staat voor vriendschap, delen, liefde en positiviteit is het niet voor niets het meest gewaardeerde pre-school merk van Groot-Brittannië! Voor meer informatie kunt u terecht op de website: http://nl.peppapig.com/  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.