kikkerisjarig_a4.inddKom je ook Kikkers verjaardag vieren in het theater?

Kikker is vrolijk, want hij is jarig. Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker daar wel aan? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten!

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25e verjaardag van Kikker vieren we groot met de nieuwe familiemusical Kikker is jarig. Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikkermusicals van Theater Terra, is nu in Nederland een compleet nieuwe voorstelling met Kikker en zijn vriendjes te zien: Kikker is jarig! Kom je ook Kikkers verjaardag vieren in het theater?

Kikker is jarig, voor iedereen vanaf 4 jaar, te zien van september 2014 tot en met maart 2015 in de Nederlandse en Vlaamse theaters.

Wil je weten waar en wanneer je Kikker is Jarig kunt bekijken, kijk dan snel op deze pagina!

kikkerjarig2Winnen!
Wij mogen 1×4 vrijkaarten weggeven! Theater Terra gaat uiteindelijk bekijken waar de winnaar woont en diegene krijgt dan voor de dichtstbijzijnde show de kaarten toegestuurd!

Heb jij echte Kikker-fans in huis? Dan wil je dit écht niet missen!
Laat een bericht achter onder deze blog-post voorzien van je voor- en achternaam.
Extra kans maken? Plaats een leuke foto (misschien mét Kikker?) op onze FacebookPagina onder het bericht over Kikker is Jarig!

9 september wordt de winnaar bekend gemaakt!!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

 

(Visited 240 times, 1 visits today)

33 thoughts on “Kikker is Jarig!

 1. daar zouden we heel graag naar toe willen heb 2 zoontjes ik ben op 20 Okt en mijn zoontje is op 25 Okt jarig zou leuk zijn dus we doen graag mee

 2. Wat een ontzettend leuke actie! Ik heb eens even snel in de lijst gespiekt en jaaaaaa ook nog eens bij ons in de buurt!! Joehoeeee dit zou ons bijna 4 jarig manneke echt helemaal super de super vinden. Hij kijkt zo vaak naar Kikker en zijn vriendjes, laat staan hij zou ze eens in het echt mogen zien. Een mega grote verrassing en ik weet heel zeker, hij springt een gat in de lucht!! Deze mama duimt!

 3. Ooooh dit zal Elize zeker erg leuk vinden, Ze ziet graag naar kikker, varkentje, rat, eend en haas! (mijn keuze gaat naar drachten)

 4. Lijkt me erg leuk om Liv hiermee te verassen. Ze is nog nooit in een theater geweest maar wel heel druk met sprookjes en dergelijke naspelen, levendige fantasie 😉

 5. Dit is echt een leuk dagje uit voor mijn dochter en mijn schoonzoon en hun 2 dochters. Oma past wel op babyzoon. Die wordt vandaag 6 maanden en heeft daarvan ruim 4 maanden in het ziekenhuis gelegen. Dus dat gezin is wel toe aan een leuk uitje en Kikker zijn mijn kleindochters die allebei deze maand jarig zijn, helemaal gek op. Ze worden dan 5 en 6 jaar. Wat zou dat een leuk verjaardagscadeau zijn. De ene is 12 en de andere 16 september jarig. Oh wat zou dat leuk voor ze zijn. Duimen!!

 6. Het lijkt me super om daar met mijn dochter naar toe te gaan. Ik was als kind al een Max Velthuis fan en die liefde wordt zo overgedragen. 😉

 7. Ik doe heel erg graag mee voor mijn eigen twee kikkertjes van 3 en 5 jaar! 🙂 favoriet op tv…. Laat staan in het theater! Dat wordt een hele belevenis!

 8. Mijn dochter is helemaal gek van Kikker en zijn vriendjes. Ze zingt het liedje de hele dag :-). Het zou dan ook zeker heel leuk zijn om de kaartjes voor de voorstelling te winnen!

 9. Ik heb een aantal jaar geleden een voorstelling van Theater Terra gezien, wat zijn die mensen goed!
  Ze spelen zo goed dat je bijna niet doorhebt dat het poppenspelers zijn die de figuren laten bewegen.
  Het lijkt me dan ook erg leuk om met mijn dochters naar Kikker is Jarig te gaan. De boekjes zijn hier al tijden favoriet! Kikker komt naar onze woonplaats (Delft) in de maand dat onze jongste jarig is dus dat zou heel mooi uitkomen 🙂

 10. Voor het zoontje van mijn vriendin. Hij is een ontzettende fan en leert hierdoor goed nederlands.
  Hij heeft nl. ouders die uit turkije en syrie komen.

 11. Jaaa, op zondag 2 november komt Kikker ook bij ons langs, wat zal dat een leuke verrassing voor onze dochter van 4 en zoon van 3 zijn! Zij vinden Kikker en zijn vriendjes heel gezellig en al helemaal als kikker jarig is.

 12. Ik zou er heel graag met mijn dochters naartoe gaan!
  Ze hebben kikker een keer gezien bij de bibliotheek (foto heb ik op jullie fb geplaatst :D) en het zou heel leuk zijn als ze nu een show ervan kunnen zien!
  Mijn jongste vond het toen echt nog te eng om op de foto te gaan, maar nu (1,5 jaar verder) weet ik zeker dat ze het leuk gaat vinden hem te zien.

 13. Hier zijn twee fans van theater Terra (en papa en mama stiekem ook)! Vorig jaar naar een voorstelling over Dribbel geweest, die was heel gaaf. Daarom reuze benieuwd naar de jarige Kikker!

 14. Wat ontzettend leuk. Met mijn dochter van bijna 4 laatst voor het eerst naar theater geweest en wat vond ze het leuk (en wat vond mama het leuk om dochterlief te zien genieten). Kikker kennen ze hier van tv, knuffels en boekjes, dus zou heel leuk zijn.

 15. Kikker is jarig en dat moet uiteraard gevierd worden! Van harte gefeliciteerd !
  Na de succesvolle verhalen waarvan toch de meest favoriete: kikker in de kou en kikker is verliefd zijn zal dit ook wel een leuk feestje worden ! We komen graag mee feest vieren !

 16. Kikker is jarig en dat moet uiteraard gevierd worden ! Van harte gefeliciteerd !
  Na alle leuke, mooie verhalen waarvan: kikker in de kou en Kikker is verliefd toch wel de meest favoriete zijn zal dit ook wel weer een mooi feestje worden ! In ieder geval wij feesten graag mee!

 17. Ik heb hier een meisje, dat helemaal weg is van Kikker…. Ze vindt m helemaal geweldig, boekjes, spelletjes, zien op tv het maakt niet uit…. Als je dr zou vragen of ie op dr feestje mocht komen, zou ze ook nog ja zeggen, maar zal dat ook andersom zijn???? Laten we t even afwachten (:

 18. Iedere dag Kikker verhaaltjes en nu is hij jarig en komt ook nog naar Arnhem, geweldig wat een feest.
  Wat zou het geweldig zijn om naar de voorstelling te mogen ik denk dat de verhaaltjes dan helemaal niet meer ophouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.