magic1Wij wonen om de hoek bij een speelgoedwinkel en ja, dat heeft ook voordelen. Zij hadden namelijk Magic Jinn in een display staan, dus kon dochterlief hem even testen. Ik zag er werkelijk waar de lol niet van in, maar er werd een spervuur van vragen op haar afgevuurd. Ik ging ondertussen maar even een blokje om.

Vlak voor haar verjaardag ging haar kleuterzus even met oma aanwijzen wat ze graag voor haar verjaardag wilde hebben en groot was de verrassing een paar dagen later, toen Magic Jinn bij ons introk. Hij nam alleen een boekje mee met plaatjes van dieren die hij kende, een handige leidraad.

Zijn neus is de enige knop op het apparaat en zet hem aan. Magic Jinn stelt je een vraag en je kunt vervolgens antwoord geven met “ja”, “nee”, “weet ik niet” of “hangt ervan af”. Als je de vraag niet goed gehoord hebt, zeg je “herhaal”. Zoals wel vaker in mijn leven moet ik toch echt terugkomen op mijn eerste indruk. De meisjes adoreren Magic Jinn, hij heeft echt iets magisch. De dreumes laat hem lekker aankletsen en sleept hem overal mee naar toe. Hij kan tegen een stootje en de andere twee proberen hem echt in hun hoofd te laten kijken, want Magic Jinn weet waar jij aan denkt!magic2

De opmerkingen van Magic Jinn werken ook op mijn lachspieren:”Ik denk dat ik het weet…!”, of “Dat dacht ik wel”! En die stem, die lijkt gewoon op Jan Veen, helemaal leuk. Waar ik ook erg blij om was, is dat vaderlief het toch is gelukt, na diverse pogingen om Magic Jinn om de tuin te leiden, want dat vereist toch ook wel wat mensenkennis van hem. Van wie, van Magic Jinn!

Magic Jinn is een product van Goliath Games en is o.a. verkrijgbaar bij bol.com!

 

/Lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.