kikkerisjarig_a4.inddKom je ook Kikkers verjaardag vieren in het theater?

Kikker is vrolijk, want hij is jarig. Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker daar wel aan? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten!

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25e verjaardag van Kikker vieren we groot met de nieuwe familiemusical Kikker is jarig. Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikkermusicals van Theater Terra, is nu in Nederland een compleet nieuwe voorstelling met Kikker en zijn vriendjes te zien: Kikker is jarig! Kom je ook Kikkers verjaardag vieren in het theater?

Kikker is jarig, voor iedereen vanaf 4 jaar, te zien van september 2014 tot en met maart 2015 in de Nederlandse en Vlaamse theaters.

Wil je weten waar en wanneer je Kikker is Jarig kunt bekijken, kijk dan snel op deze pagina!

kikkerjarig2Winnen!
Wij mogen 1×4 vrijkaarten weggeven! Theater Terra gaat uiteindelijk bekijken waar de winnaar woont en diegene krijgt dan voor de dichtstbijzijnde show de kaarten toegestuurd!

Heb jij echte Kikker-fans in huis? Dan wil je dit écht niet missen!
Laat een bericht achter onder deze blog-post voorzien van je voor- en achternaam.
Extra kans maken? Plaats een leuke foto (misschien mét Kikker?) op onze FacebookPagina onder het bericht over Kikker is Jarig!

9 september wordt de winnaar bekend gemaakt!!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.