Start de motoren! Monster Jam® komt het weekend van 3 en 4 december 2022 terug naar het Gelredome in Arnhem! Fans en sensatiezoekers van alle leeftijden kunnen eindelijk weer genieten van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts van de meer dan 5000 kilo wegende Monster Jam trucks en hun coureurs. This is As Big As It Gets! THIS. IS. MONSTER JAM.  #ad 

Back in action!

Feld Entertainment, producent van Monster Jam maar ook Disney On Ice, werd net als zoveel andere live-entertainment bedrijven zwaar getroffen door de COVID-19 pandemie. Maar sinds de opleving van de entertainmentindustrie heeft het bedrijf in Amerika alweer miljoenen fans mogen ontvangen.

Na het Verenigd Koninkrijk is Nederland het eerste land dat de Europese tour van Monster Jam aan doet.

Tickets

Prijzen vanaf € 22,00. Tevens zijn voordelige 4-Packs verkrijgbaar vanaf € 75,00
Pit Party tickets € 10,- Alleen verkrijgbaar in combinatie met een ticket voor het
Monster Jam evenement. Beperkte beschikbaarheid.

Freestyle-, Skills- en Racing-competities

Wereldberoemde Monster Jam trucks, waaronder de legendarische Grave Digger®, 12-voudig wereldkampioen Max- DTM, El Toro Loco® en Megalodon® verleggen alle grenzen in Freestyle-, Skills- en Racing-competities op het speciaal aangelegde off-the-road parcours in het stadion. De halsbrekende toeren, technische tricks en waanzinnige sprongen van de FMX freestyle motorcrossers zorgen voor een extra adrenaline kick.

Iedereen houdt van Monster Jam!

De bezoekers van Monster Jam zijn heel divers: van jong tot oud, van gezinnen met kinderen tot groepen vrienden en van autofans tot sensatiezoekers. Net zo divers zijn de coureurs van de monster trucks. En dat niet alleen, het zijn ook allemaal buitengewoon goed getrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse. Ze hebben niet alleen fysieke kracht en mentaal uithoudingsvermogen, maar beschikken ook over unieke vaardigheden. Ze pushen hun trucks tot het uiterste met backflips, verticale stunts en het racen met snelheden tot ver over de 100 kilometer per uur over een ruig parcours. Niet voor niets heeft Monster Jam over de hele wereld fans, die gek zijn op deze enerverende live motorsportactie.

Monster Jam Pit Party

Het plezier begint al voor het evenement begint bij de Monster Jam Pit Party.
Bekijk de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij, ontmoet de coureurs
en crew, verzamel handtekeningen, maak foto’s, krijg inzicht in hoe deze trucks zijn
gebouwd en beleef onvergetelijke activiteiten voor alle leeftijden. Neem je familie
en vrienden mee naar de Monster Jam Pit Party, de enige plek waar je
ongeëvenaarde toegang krijgt tot deze technische hoogstandjes!

Enkele indrukwekkende feiten over Monster Jam:

 • Elke motor levert ongeveer 1.500
 • Het duurt 1.500 manuren om een baan te bouwen en te
 • Een band van een Monster Jam truck is maar liefst 1.68 meter hoog

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op MonsterJam.nl

Foto’s: © FMS,Inc., 2022
© 2022 FMS, Deelnemers onder voorbehoud

107 gedachten over “MONSTER JAM: Het is luid, het is krankzinnig…het is TERUG!

 1. Dit zou zoooooo gaaf zijn voor mijn vier mannen. Ik hoor thuis, in een mannengezin, de hele dag geluiden van Monstertrucks, auto’s, vrachtwagens etc dus ik vind het natuurlijk helemaal niet erg om thuis te blijven.. mocht ik winnen! Zij de dag van hun leven en ik een dagje rust… ook heerlijk!

  1. Super leuk. Mijn zoontje heeft met Koningsdag een metalen monster jam gekocht van zijn eigen geld. Helaas was hij al na 2 dagen kapot. Het leek ons Super om met z’n allen de echt Monster Jams te ervaren, horen, ruiken. Dat zou een mooie verrassing voor ze zijn.

 2. Dat moet een spectaculaire show zijn! Mijn jongens zouden de hele middag met een grote glimlach kijken naar alle stunts en skills!

 3. Woww dat zou gaaf zijn voor onze meiden. Onze meiden zijn wat stoerder aangelegd en zouden dit helemaal te gek vinden. Gaan we gezellig met ons 4tjes op pad

 4. Wat gaaf!! Daar zou ik wel met m’n zoontjes en bonuszoontje naartoe willen!! Zijn helemaal gek van “Gravedigger”!

 5. Oh wat ontzettend gaaf dat deze monster auto’s terug zijn.
  Mijn man en ik zijn jaren geleden met onze zoon en een vriendje van hem hier naar toe geweest en het was in één woord geweldig.
  Wat een spektakel.
  De auto’s van dichtbij mogen bekijken en de races zijn super.
  Dus hoe leuk zou het nu zijn als we dit evenement nog eens mogen beleven!!
  Dus ik doe graag mee met deze actie.

 6. De jongens zullen het uitschreeuwen als ze weten dat hun favoriete wagens een show in NL geven, gezellig ‘mannenuitje’ voor het gezin!

 7. Wowwww dat zou mega te gek zijn zeg om deze prijs te winnen. Monster truck wie is er niet gek op. Ik zou zelf in ieder geval heel graag heen willen en vervolgens mijn zoon en mijn vader en dochter ermee willen verrassen. Dat wordt een top dagje uit dat kan niet anders b

 8. Dit moet je toch een keer hebben gezien en gehoord! Spektakel gegarandeerd. Vroeger keek ik er altijd naar als het op tv kwam en toen vond ik Grave Digger de gaafste en ik vind het super dat die er nog steeds tussen zit. Ik zou de kaarten aan mijn broer geven zodat hij met het gezin kan gaan en mocht er iemand niet kunnen/willen dan ga ik heel graag zelf mee.

 9. Met Opa en Oma wil ik heel graag naar Monsterjam. Ieder jaar weer lopen ze met grote oordoppen op door het huis om vast te wennen aan de show en het zou zo leuk zijn omdat een keer samen mee te maken. Ik heb al oordoppen voor mijn verjaardag gekregen dus ben er helemaal klaar voor

 10. JAA super leuk, ik doe graag mee zodat mijn vriend samen met onze 3 kids kan gaan die dol zijn op stoere auto’s en hoe meer lawaai hoe mooier.

 11. Ja ik zou dolgraag met mijn vier zoons er naar toe gaan. Echt een mannenuitje en dat is weer veel te lang geleden.

 12. Wat gaaf man! Dat zou onze Dec fantastisch vinden en pappa gaat maar al te graag mee. En alhoewel de dames niet meteen autofreaks zijn weet ik zeker dat die het ook waanzinnig zouden vinden! Fingers crossed…

 13. Mijn man en zoon van dan 9 jaar zouden dit geweldig vinden. Ze gaan heel vaak naar de autocross, dus oorkappen zijn er al. Samen met de beste vriend van mijn man en zijn zoontje zouden ze er echt een topdag van maken

 14. Wat een super vette winactie. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn grote en kleine man en dan samen met een vriend van papa en zijn zoon. Een echt mannen uitje. Vaak samen vissen maar een snelheidsuitje hoort zeker bij deze mannen🥰

 15. Jaaaaaaaaa lijkt me geweldig! Mijn zoontje van 4 is hélemaal gek van monstertrucks! Speelgoed, filmpjes, alles. Hij zou het helemaal fantastisch vinden om met ons en z’n jongere zusje (ook gek van auto’s) hier naartoe te gaan! Fingers crossed!🤩

 16. Mijn stiefzoon Mika en mijn partner, ze zijn hier nog nooit geweest, dit lijkt me echt een vader en zoon uitje.
  Samen genieten van het geweld van The Gravedigger.

 17. Wat een gave actie, doe heel graag mee voor mijn onzekere 14 jarige zoon.
  Als prematuur geboren, gevochten als een leeuw, maar in deze grote boze mensenwereld heeft hij het hard te halen.
  Hij is helemaal weg van stoere / koele / auto’s en is al vaker bij Monsterjam geweest… als ik dit nu een keer win, zal dat wel extra bijzonder zijn

 18. Dit zullen mijn twee mannen geweldig vinden! Maar mijn dochter wil ook wel graag heen, dus we gaan gewoon met z’n allen, dat wordt een leuk dagje uit! Nu alleen nog zien te winnen 😉

 19. Wat een geweldige kans!
  Al sinds onze zoon 4 jaar is, weet hij wat hij wil worden: Monster Truck chauffeur. Van GraveDigger. Zijn kamer hangt vol met posters, zijn kast staat vol met verschillende Monstertrucks, ook RC bestuurbaar, en van Lego.
  Nu hij 8 jaar is geworden, is het nog steeds zijn droom. Ook al weet hij dat die droom extra hard werken zal zijn, omdat hij een ‘eigenwijze’ rechterarm en – been heeft.
  Om hem te stimuleren die droom toch vast te houden en na te streven, lijkt het ons geweldig wanneer hij in het echt de Monster Trucks kan zien rijden! Hoe vet zou dat zijn!! Ik weet zeker dat hij he-le-maal uit z’n stekker gaat als hij daar naar toe mag!

 20. Jaren geleden hadden wij tickets, maar kon ik – door een operatie – op het laatste moment niet mee. Mijn man is toen met mijn kinderen gegaan. Zij kwamen met geweldige verhalen thuis.
  Ik zou graag met man en kinderen in de herhaling willen. Zij in de herhaling dus, ik voor het eerst.
  Dit zou geweldig zijn.

 21. Hier 2 jongens, 10 en bijna 12 jaar, en vaders en ikzelf, zullen dit ge-wel-dig vinden. Zulke monsterlijke monsters 🤩 zullen indruk maken 🍀

 22. Wauw!!! Wat een onwijs gave actie!! Mijn zoontje Lucas is samen met zijn beste vriend Jens helemaal gek op auto’s, motors…. ALLES op wielen! Ze bedenken zelf de coolste trucs met hun speelgoedautootjes dus hoe gaaf zou het zijn om die kleine mannen eens een ECHTE show te laten zien?!!! GAAFFF!! Duimen

  1. Dit zou mooi zijn om met een aantal cliënten naar toe te gaan , ook met een verstandelijke beperking vin je dit machtig mooi !!

 23. Dit zou ik geweldig leuk vinden om samen mte mijn kids te bezoeken. Ze zijn erg fan van Blaze, een rode monstertruck. Als ze een monstertruck ni het echt zouden kunnen zien, zouden ze de dag van hun leven hebben.

 24. Sinds mijn twaalfde wou ik al naar Monster Jam, helaas had mijn famillie niet dezelfde interesses. Nu ben ik vanaf 6 september 25 jaar en door mijn opleiding dat ver weg is van huis geen mogelijkheid voor een bijbaan,hierdoor hoop ik dat ik kans maak op de kaartjes en drie vrienden kan meenemen.

 25. Mijn zoontje zou dit super tof vinden om mee te mogen maken. Daarom wag ik ook een kansje voor hem voor we gezellig dagje uit met pappa, mamma en opa en zijn zussen gezellig naar een oppas.

 26. Ik wil graag met mijn beste vrienden die ik tijdens de corona periode weinig heb gezien er naartoe om de monster trucks alles kapot te zien maken.

 27. Een show speciaal voor mijn zonen. Grootse trucks, veel lawaai. Ideaal om mijn 2 jongens even stil te krijgen. Duimen maar 🙂

 28. Graag speel ik mee voor mijn nicht en haar zonen. Sinds overlijden van mijn zus, doet mijn nicht mijn was. Op deze manier zou ik haar kunnen bedanken voor het extra werk dat ik haar bezorg. Haar zonen zouden het geweldig vinden.

 29. Mijn twee zoontjes, man en de opa van mijn kinderen zullen dit fantastisch vinden. Een onvergetelijke ervaring samen. Mijn twee zoontjes kijken altijd monsterjam op tv of YouTube. Ze vinden het helemaal geweldig. In het echt zien is natuurlijk hun ultieme droom. Voor mijn man en zijn vader is dit ook een oude jongensdroom om een keertje mee te mogen maken.

 30. Ik zou heel graag mijn 3 zoons meenemen naar Monster Jam omdat alles op wielen nooit hard genoeg gaat en ook nooit genoeg lawaai kan maken…. ze willen heel graag Megalodon & Grave Digger in het echt zien.
  Zou te gek zijn om ze te mogen verrassen met een bezoek aan Monster Jam! 😀

 31. Wauw dat zou te gek zijn. Mijn man is dan heel even thuis van zijn werk in Qatar en hij is 5 december jarig hoe gaaf zou het zijn als hij dan met onze zoons daar heen kan!

 32. Wat een gave actie weer! Ik zou het helemaal geweldig vinden om hier met mijn neefjes heen te gaan. Hun vader houdt er absoluut niet van en ik heb zelf twee dochters die meer van K3 zijn😊. Neefjes zijn groot fan van Max-D!

 33. Gaaaaf! Dat was zowat het eerste wat onze kleinzoon Jay kon zeggen: Monstew twuck”. Leuk met opa en oma, toch?

 34. Ik heb daar kindsheid herinneringen aan . Ik heb het vroeger stiekem op de tv gekeken ofwel mijn ouder dit zo laat verboden hebben hihi en werd steeds meer verliefd op de Monster Jam helaas was het toen alleen nog in America. Hier is de kans nu een kindsheidsdroom waar te maken <3 Alleen al als ze de motoren starten en gas geven dit moet live een overweldigend gevoel zijn. Mijn hart sloeg heel hart als ze binnen reden .Ze blijven gaaf en zeker de Gravedigger <3<3<3 Ik lot heel graag mee en wens iedereen heel veel geluk

 35. Met mijn vrienden en vriendinnen. Een heerlijk uitje mocht ik winnen. Spektakel en verbazing en natuurlijk een hoop vermaak. En monstertruck die zien we nietv vaak. Een gedenkwaardig uitstap met veel voorpret en naplezier. Dat was heel lang terug genieten op zo een manier.

 36. Wat een bizar toffe prijs, maken we onze drie zoons heel blij mee, mochten we winnen!! Lekker dubbel feest dat eerste weekend van december 😜

 37. Nee, bij mij geen mannengebeuren, maar mijn jongste (en ik stiekem ook) is hier helemaal wild van. Tijdens Corona 2 van dit soort shows niet doorgegaan, dus megaverdrietige dochter, Ze zou door het dak gaan als ze deze kaartjes zou winnen 🙂

 38. nou ik zal mijn moeder dit heel erg gunnen geze4llig met zijn allen….we hebben moeilijke tijden achter de rug en nog te gaan…

  Dus zoiets leuks doen samen dat zegt genoeg….

 39. Ik heb de laatste tijd zoveel meegemaakt,,ziekenhuis in en uit,,, dus ik gun het mijn gezin zooooooooo eeeeeerrrrrgggg…zon leuk uitje

 40. Ik doe graag mee voor mijn 3 “mannen” (2 kids en man) en voor mezelf. Inmiddels ben ik als moeder zelf ook al meegesleurd in deze fantastische spektakel van de monster trucks. Joeeehooee, we hebben allemaal erg veel zin in!!

 41. Yes een echt mannenuitje met mijn vader, schoonvader en zoon, samen genieten van al het geweld en geluid van echte brandstof motoren van Grave Digger, Megalodon, El Toro Loco en natuurlijk Max- D. Even geen elektro motoren, maar een Supercharged Fuel Injected Big Block American V8 met ruim 2000 pk.
  Ecologisch niet verantwoord maar zoveel meer beleving !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.