Netflix is een van de grootste en meest populaire streamingdiensten ter wereld. Het aanbod is gigantisch en er is voor iedereen wel wat wils. Als je op zoek bent naar een leuke serie om te kijken, kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. In dit artikel vind je de top 10 Netflix-series die geschikt zijn voor jongeren van 16+.

Stranger Things

Stranger Things is een van de meest populaire en succesvolle shows van de afgelopen jaren. De serie gaat over een groep tieners die in het fictieve plaatsje Hawkins, Indiana, een reeks vreemde en spannende avonturen beleven.

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy is een superheldenserie over een groep kinderen met bijzondere krachten die, nadat ze worden geadopteerd door een mysterieuze man, een superheldenteam vormen.

Riverdale

Riverdale is een teen soap over een groep vrienden die in het fictieve stadje Riverdale woont.

Sex Education

Sex Education is een Britse komedie over een tienerjongen die, na ontdekt te hebben dat hij seksueel heel erg onwetend is, een seksuele voorlichtingstherapie gaat volgen bij zijn moeders sekstherapeut.

Locke & Key

Locke & Key is een Amerikaanse superheldenserie over drie kinderen die, na het verlies van hun vader, in een oud huis wonen dat vol met mysteries en krachtige sleutels zit.

Shadowhunters

Shadowhunters is een Amerikaanse fantasy serie over een meisje dat ontdekt dat ze een schaduwjager is, en die daarmee een oorlog tussen de schaduwjagers en de demonen moet voorkomen.

The Witcher

The Witcher is een Amerikaanse fantasy serie over een monsterjager die, na een aantal vreemde gebeurtenissen, in een oorlog tussen de mensen en de wezens van het bos terecht komt.

FATE the Winx Saga

FATE the Winx Saga is een Amerikaanse fantasy serie over een groep meisjes die op een magische school voor fairies leren hoe ze hun krachten moeten gebruiken.

Warrior Nun

Warrior Nun is een Amerikaanse fantasy serie over een meisje dat, nadat ze sterft, in een orde van vrouwelijke krijgers terecht komt die de wereld beschermen tegen kwaad.

The Shannara Chronicles

The Shannara Chronicles is een Amerikaanse fantasy serie over drie mensen die, nadat ze ontdekken dat ze magische krachten hebben, een oorlog tussen de elfen en de mensen moeten voorkomen.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.