Vanaf woensdag 11 t/m zaterdag 14 mei kan de Negenmaandenbeurs eindelijk weer uitpakken voor aanstaande en kersverse ouders. Naast shoppen voor de babyuitzet en een gezellige dag uit biedt de Negenmaandenbeurs ook een kwalitatief inhoudelijk programma. Met masterclasses, workshops en speeddates met deskundigen worden bezoekers van A-Z klaargestoomd voor het ouderschap.

Na drie verplaatsingen vanwege corona kan Event Director Daniëlle Meester niet wachten tot de deuren van de Negenmaandenbeurs weer open gaan. “De reguliere datum in februari was nog niet haalbaar, dus zijn we dit jaar doorgeschoven naar mei en voor het eerst niet gelijktijdig met de Huishoudbeurs. Met ruim 250 merken bieden we ouders (in spe) tijdens deze bijzondere editie in mei volop informatie en inspiratie. Wij zijn er klaar voor, de RAI is er klaar voor en ook de deelnemende bedrijven staan te trappelen om gedurende vier dagen de duizenden zwangeren en kersverse ouders te verwelkomen.

Programma 2022

Baby Innovation Awards

De 20e Baby Innovation Award met de beste babyproducten van 2022 én 2021 op het gebied van innovatie en design zijn te bewonderen tijdens de Negenmaandenbeurs, zoals een flexibele fietskar, een systeem om de slaapkamer van je baby slimmer te maken en culinaire babyvoeding met de beste superfoods. Bekijk hier alle genomineerde producten voor Baby Innovation Award 2022.

Echostand

Wil je weten hoe het met je kleine in je buik gaat? Laat een 3D-of 4D-echo maken in de echostand! Gynaecologen en echoscopisten van het UMC zijn aanwezig om je deskundig te begeleiden. Zij kunnen je alles vertellen over wat je nu precies op zo’n echo kunt zien.

Fietsparcours

Super praktisch zo’n bakfiets, maar hoe is het om erop te fietsen? En hoe fietst een mamafiets met bijvoorbeeld een zitje aan je stuur? Is dat compleet anders, is het handig om met bepaalde dingen rekening te houden? Op ons fietsparcours kun je erachter komen.

Kinderwagens Testparcours

Er zijn zoveel verschillende soorten kinderwagens. Wat is voor jou belangrijk en welke voelt voor jou het beste? Dat kun je uitproberen op het kinderwagen testparcours. Wel zo fijn voordat je besluit welke voor jou het meest praktisch (én mooi) is, toch?

Mattie Café

Wil je graag een op een in gesprek met een expert? In het Mattie Café kun je speed daten met deskundigen. Ook kun je er workshops volgen en lezingen bijwonen over verschillende onderwerpen zoals het belang van hechting, het gedrag van je baby of het slaapgedrag van je kleine.

Opening

Nu we eindelijk weer mogen, pakken we natuurlijk extra uit tijdens de opening! Zo zijn er verschillende BN’ers aanwezig (wie is nog een verrassing), maken we bekend wat de opbrengst is voor het goede doel Kinderziekenhuizen van Oranje en maken we er een groot feest van!

Pop-up Podium

Wil je even lekker zitten en uitrusten dan kun je onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes op het foodtruckplein genieten van de leuke activiteiten op het pop-up podium. Zo zal Kim-Lian van der Meij voorlezen uit haar boekenreeks Dierendorpje.

Ballorig Speelplein

Ook kinderen tot 4 jaar hoeven zich niet te vervelen op de Negenmaandenbeurs. Wat dacht je van het speelplein waar ze heerlijk kunnen klimmen en klauteren of een duik kunnen nemen in de ballenbak? Je krijgt bijna zin om mee te spelen!

Stand Activiteiten

Ook dit jaar zijn er tal van leuke activiteiten op onze stands. Kom bijvoorbeeld verschillende babyhapjes proeven, maak een leuke foto met je mini of bolle buik bij de photobooth of laat je zwangere buik prachtig beschilderen.

Pampers Verschoningsruimte

Op de Negenmaandenbeurs hoef je gelukkig niet je baby te verschonen op het toilet. Welnee! We hebben een prachtige verschoningsruimte waar je gratis(!) gebruik kunt maken van luiers van verschillende maten én zijn er genoeg billendoekjes voor de hand!

Voedingsruimte

Is het tijd om je baby te voeden? Trek je terug in onze voedingsruimte waar je in alle rust je kleine kunt voeden. En heb je nog vragen over het voeden van je baby? In de voedingsruimte zijn er lactatiedeskundigen aanwezig die advies kunnen geven.

Workshops & Masterclasses

Hypnobirthing, pijnbestrijding, een gezond voedingspatroon, veilig je baby vervoeren in de auto. Over deze en vele andere onderwerpen kun je masterclasses en workshops volgen van experts. Houd de site en de borden op de beurs in de gaten voor het programma.

Praktische informatie

De Negenmaandenbeurs, het grootste consumentenevenement in Nederland voor aanstaande en kersverse ouders, vindt plaats van 11 tot en met 14 mei 2022 in RAI Amsterdam. Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer.

De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 12 en vrijdag 13 mei van 11.00 tot 21.00 uur.

Tickets zijn t/m 10 mei te koop voor €17,95 op negenmaandenbeurs.nl/tickets. Tijdens de beurs betalen consumenten online €19,95 en aan de kassa €22,00.

Fotocredits uitgelichte afbeelding: Sprankelend fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.